Rindal logo Tid til å leve

Nytt fra Næringskontoret i Rindal

Næringskontoret i Rindal kommune har sendt ut nytt informasjonsskriv med mange opplysende linker! Du kan lese den nedafor!

Næringshagen i Orkdalsregionen etablert i Rindal
Næringshagen i Orkdalsregionen har etablert seg i Øvre Dalen i Rindal. De skal være et supplement til kommunens tjenestelevering. De kan hjelpe til med etableringsveiledning, bedriftsutvikling, utviklingsprosjekt og veiledning i søkeprosesser. Klikk og last ned vedlegg her!

Mesterbrev – opplæringskontoret
Marit Drøpping opplyser at det er 16 personer som har meldt sin interesse. Flere bedrifter i Rindal vil delta. Det jobbes med å få ned prisen på kursavgiften. Er det flere som ønsker å henge seg på opplæringen, kontakt snarest Marit Drøpping eller undertegnede. Klikk og last ned vedlegg her og brosjyre fra Folkeuniversitetet her!

Kurs i skatt og MVA i Rindal: 5.okt 2016
Vi er så heldig å få tildelt kurs i skatt og MVA. Formålet med kurset er å gi næringsdrivende en kort innføring i regnskap, skatt og merverdiavgift. Åpent kurs for næringslivet. Link til kurskalender her:
http://mrfylke.no/Tenesteomraade/Regional-og-naeringsutvikling/hoppid.no/Gruenderkurs

Nye firma 2016

  • ALTMULEG AS ved Rune Tiset. Rørleggervirksomhet, bilverksted og andre håndverkstjenester.
    Kjøp, salg, utvikling og utleie av eiendom samt deltakelse i andre selskaper.

  • Kristine Landsem. Melkeproduksjon på storfe

  • Jo Rønning Langli. Avvirkning

  • Jørgen Aune Løseth. Skog- og jordbruk

Innovasjon Norge (IN) har opprettet egen facebook-side
Bare i løpet av mai har de lagt ut over 20 innlegg. Invitasjoner til arrangement, nyheter og div. informasjon mm. Anbefaler dere å ta en titt inn på siden.

Boligmesse
Det er boligmesse i Trondheim fra 18-20 november 2016. Sjekk www.boligmesse.no Viss det er interesse for å samle bedriftene fra Rindal i «ei gate» som vi gjorde et år, så gi meg ei tilbakemelding. Felles markedsføring kan utløse midler i Rindal Utviklingsfond.

Innovasjonscamp – er det noen som har ei oppgave de ønsker å få løst. Klikk og last ned vedlegg fra Rindal skole her!