Mandag
Mandag Snøbyger
-11°
Snøbyger
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
-13°
Delvis skyet
Flau vind
Papyrus-dame_1024x1221

Har prøvd å male på papyrus!

Nytt fra atelieret til Inga Dalsegg

Her på atelieret mitt på Nyvold skjer det som vanlig litt av hvert før jul. Det forteller Inga Dalsegg fra atelieret. Nå før jul er det sesong for portrettbilder for meg, - både tegninger og maleri. Jeg er allerede godt i gang med noen slike bestillinger. Jeg vil oppfordre de som har tenkt på å bestille et portrett av sine nærmeste som julegave om å ta kontakt allerede nå, slik at jeg kan få de ferdig i tide.

- I tillegg til å jobbe med bestillinger er det også noen aktiviteter å forberede, sier ho.

Til høyre - Bright Future:

- De som skal en tur til Sunndal neste måned kan se bildene mine der. Da jeg deltar på en kollektivutstilling med temaet Kjærlighet i Hov Kirke på Sunndalsøra 1. - 29.november, foreteller Inga Dalsegg.

Rindalsmessa
- Og her hjemme skal jeg delta på Rindalsmessa for første gang, det er helga 10. - 11. november. Velkommen innom min stand på Rindalsmessa, åpningstidene der er: Lørdag 10. november klokka 1000 - 1700. Søndag 11. november klokka 1200 - 17.00.

Papyrus
- Jeg har vært så heldig å få prøve meg på å male på papyrus. Min gode venninne Gunn Marit Nisja kom tilbake fra ferie i Egypt med en fantastisk gave til meg, - en liten rull med eksklusiv papyrus! Jeg har aldri hatt muligheten til å jobbe på det før, så dette var utrolig spennende! Jeg har nå testet ut, lekt meg og eksperimentert litt med oljemaling på denne papyrusen. Resultatet så langt har blitt to bilder (sjå under), og jeg håper å få til noen til i tide for Rindalsmessa, da jeg har igjen to ark. Så dette blir en ekslusiv liten serie med bilder. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, selv om det ble noen hindringer underveis. Jeg maler vanligvis vått-i-vått, noe som ikke gikk på papyrusforteller ho.

- Og apropos de papyrusbildene: Man får jo ikke kjøpt papyrus i Norge, og det er ikke så lett å finne umalt papyrus heller, - det er jo ferdigmalte papyrusbilder de vanligvis selger. Så dette blir såpass unikt og ekslusivt at jeg tenker litt på å kutte de to arkene jeg har igjen i noen mindre biter slik at det jeg får fire mindre bilder ut av de. Spennende å jobbe med noe nytt og annerledes, sier en oppglødd Inga Dalsegg.

Sjå innom nettsida til Inga, der du finner mange bilder og nyheter - Inga Dalsegg er med i Trollheimsporten - bli med - alle her!

Under to papyrusbilder - og nederst tegninga Family:

 

Tips en venn Skriv ut