Onsdag
Onsdag Klarvær
21°
Klarvær
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
20°
Delvis skyet
Flau vind
julenatt+tone

Nyhetskavalkade Surnadal 2011 - desember

Trollheimsportens kavalkade gir deg både små og store begivenheter fra Surnadal i året vi no snart er ferdige med. For Rindal vil en egen nyhetskavalkade også komme hver dag. Begge kavalkadene presenterer bilder og nyheter, og skal du få med deg alt kommer nyhetene for en måned hver dag fram til og med 1. januar 2012. I dag presenterer vi her november 2011 for Surnadal og Tone Søyseth Døving hadde en glanyhet til alle i Surnadal og omegn:

Tone Søyseth Døving hadde denne gladnyheten til alle i Surnadal og omegn (til høyre).

Sentrumsplanen skapte engasjement - sjå her (til venstre ordfører Mons Otnes diskuterer med grunneier Holger Skei)  - det var bamsebesøk på Øye barnehage - meir her (bilde over) - og det var et stemningsfullt juletorg i Svinvika - sjå her!

Store stemmer fylte kulturhuset - meir her - Det var stor spilleglede og mangfold i kulturhuset da kulturskolen hadde tradisjonell julekonsert - sjå her og under til venstre ser vi Zplint - og 7. klasse ved Øye skole fikk på leirskole likevel.

Sentumsplan var i sentrum under budsjettmøtet i kommunestyret - sjå her - og det var krav om Timeekspress via Surnadal og Rindal og fylkesveg 65 - meir her (under til høyre Lise Bjerknesli, Lilly Gunn Nyheim, Ida Andrine Heggset og Marit Kringlebotn).

- Å legge ned føden ved Orkdal sykehus er svært synd for Surnadal, sa Lise Bjerknesli - meir her - Surnadal brannvesen fikk nye brannkonstabler - sjå her - og "Nøtteknekkeren" var storslagen i kulturhuset - meir her.

Det var eksotisk og internasjonalt på Surnadal sjukeheim - sjå her - Styret i Helse Midt-Norge foreslå å legge ned føden ved Orkdal sjukehus - noe de også vedtok - meir her.

Treningsforholdene på Nordmarka begynte å bli fine - sjå her - I Stangvik kirke var det en sterk og utradisjonell julekonsert med "Levd liv" - meir her - Og Karin Halle fikk tilbudet om stillinga som kommunalsjef i Surnadal kommune - sjå her.

Torstein Snekvik briljerte på juleturne - meir her - Arild Nerland vart ny hovedtrener for Surnadal i 3. divisjon - sjå her - Og Rindal var positive til ridehall i Surnadal - sjekk her - og Trollheimen ride- og kjørelag takka for all støtte - sjekk det her.

I Sagatun var det Luciafest - sjå her - og det var Kallakunst i Finstuå - Surnadal Kulturhus og Svorka Energi skal jubilere sammen - sjå her!

På Heggem i Bjøfjorden var det pløying i midten av desember - sjå her (bilde under) - I Nistutrøa var det nissetog - meir her - Embla, Åsskardkordet og Åsskard kirkekor imponerte i Stangvikkirka - sjå her.

Trollheimsporten var igjen på facebook med side - Roar Strand kommer til idrettens festkveld på nyåret - sjekk her - Og Surnadal skolekorps er det foreløpig siste medlem på Trollheimsporten - sjå her! Dermed rundet Trollheimsporten 180 medlemmer.

Trollheim Vekst blomstrer - sjå her - Det er tvilsomt om det blir NM i Surnadal - meir her - Så kom Dagmar (til høyre) - meir her - her - og her.

Øverbøggrevyen var prima - sjå her - til venstre Berit og Gøran Bolme.

Desember er siste måned i kavalkaden for Surnadal. Den kan du finne alt om her på Trollheimsporten under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Da ønsker Trollheimsporten et riktig Godt Nytt År til alle!