Søndag
Søndag Lettskyet
-10°
Lettskyet
Flau vind
Mandag
Mandag Delvis skyet
-1°
Delvis skyet
Lett bris
El-Watch

Nyheter fra El-Watch

Dette er en travel høst for El-Watch. Som noen kanskje har fått med seg er vi nå i gang med å levere en helt ny dekktrykksensor til selveste Volvo Trucks. I tillegg er vi godt i gang med en rekke andre spennende prosjekter og produkter.

Ny sensor fra El-Watch gjør Volvo Trucks tryggere og smartere. 

Sensoren fester seg selv på innsiden av dekket. Der måler den temperatur og trykk i sanntid, som leveres på nett umiddelbart.

Dekktrykksensorene fikk kjørt seg i sommer da vi testet dem i Mongol Rally. De leverte gode målinger hele veien med unntak av fra enkelte grisgrendte strøk i Iran og Turkmenistan.


Fra Løkken til Mongolia i verdens smarteste vrak.

For vår del ble dette en fabelaktig ekspedisjon som har gjort oss klokere på både teknologien vi utvikler og verden som sådan.

Foruten Volvo er en rekke bedrifter – alt fra pizzarestaurant og butikker til kraft og prosessindustri – i gang med Neuron sensors. Tilbakemeldingene er gode og konstruktive og bidrar til at vi kan utvikle et enda bedre produkt. I løpet av høsten vil vi presentere noen av disse kundene nærmere for å vise fram hvordan trådløse IoT-sensorer hjelper dem med å bli tryggere og smartere.


Har du tenkt at det er på tide å digitalisere? 

Vi har både startpakker og større løsninger. Ta kontakt så snart du kan. Verdens etterspørsel etter kretskortkomponenter er for tiden større enn tilbudet, og det kan på sikt gi lengre leveringstid.


El-Watch er også partner i et svært spennende forskningsprosjekt med Sintef, GKN Aerospace, Sandvik Teeness og Politecnico Milano. Her skal vi blant annet se på hvordan kan vi, i samarbeid med industrien, kan utvikle gode digitale løsninger som får det beste ut av både teknologien og menneskene som bruker den. Dette vil vi fortelle mer om senere.


Noen nyheter kommer først på Facebook og LinkedIn. Følg oss gjerne der og. 


Vi var en av de første bedriftene som ble presentert i Innovasjon Norges utstillingsvindu for norsk, miljøvennlig teknologi. Se profilen vår på The Explorer. 
 

Vi vet det kan virker som om vi bare tenker på sensorer for tida, men vi leverer fremdeles både Silostyr og betalingssystemet justCARD. Bare ta kontakt!


d0ed9a52-cfe0-463d-8bd4-9c30ef0e6582.png

 

Teksten er hentet fra El-Watch sitt nyhetsbrev og publisert med tillatelse fra bedriften.

Foto: El-Watch

El-Watch AS er medlem av Trollheimsporten

Tips en venn Skriv ut