Tove og Anna kiosk 1_1024x654

Vil bruke Trollheimsporten som markedsføringskanal

Nye eiere og drivere hos Rindal Bensin & Service

Nils Ragnar Bjørnås slipper litt taket hos Rindal Bensin & Service, best kjent under namnet Texaco på Øyum i Rindal. Inn kommer dattera Tove Bjørnås og Anna Haugen (bildet). De to 21-åringene tar over tilsammen halvparten av bedrifta, mens Nils Ragnar beholder den andre halvparten. De to unge damene satser meir på mat og vil presentere en meny hver uke her på Trollheimsporten.

Over de nye medeierne og driverne av Rindal Bensin & Service - Anna Haugen og Tove Bjørnås.

Rindal Bensin & Service er medlem av Trollheimsporten med informasjonsside - bli medlem - alle her!

Denne informasjonssida vil hver uke presentere menyen hos Rindal Bensin & Service. Allerede nå finner du menyen for neste uke - uke 4 - på sidene.

På Trollheimsporten er også ny knapp på plass i venstre marg - der er det linket til de nye sidene og menyen - klikk på linken. Med det har Rindal Bensin & Service inngått markedsavtale med Trollheimsporten.

Overtaking diskutert lenge
Tove Bjørnås (21) har diskutert lenge med sin far Nils Ragnar Bjørnås om hvordan ho skulle ta over bensinstasjonen og Trollburgeren - kiosken hos Rindal Bensin & Service.

- Jeg ønsket å ha med en person til. Slik ble Anna spurt, forteller Tove Bjørnås. Ho blir ferdig med fagbrevet som butikkmedarbeider i februar.

Gleder seg veldig
Anna Haugen er fra Meldal og valgte å ta et friår etter tre år allmennfag.

- Det ble litt lenger enn friåret. Jeg fikk arbeid hos Bunnpris, da jeg søkte arbeid i Rindal og der har jeg vært i to og et halvt år. Så spurte Tove om jeg ville være med - og jeg sa ja tvert. No gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang. Jeg er kjempespent, sier ho til Trollheimsporten.

Satser meir på mat
- Dette skal bli gøttj, legger ho til og sammen med Tove lover ho en del endringer framover:

- Vi kommer nå til å gå ut med meny hver uke. Da vil vi bruke Trollheimsporten - og vi håper å nå ut til fleire, slik at de kan komme hit og sitte her, ta en kaffekopp og kanskje bruke menyen vår, sier de. For neste uke er den allerede klar på de nye informasjonssidene til Rindal Bensin & Service på Trollheimsporten.

- Ellers vil vi prøve å variere maten meir, blant anna med lunsj og matpakker - pluss et skikkelig måltid i løpet av dagen, sier Anna og Tove.

- Vi har også et nytt sjølvaskanlegg, slik at bileiere kan komme hit og vaske bilen sin sjøl, forteller de toil slutt.

Rindal Bensin & Service tilbyr også bilvask med tilbud hver torsdag: