dahle bjørnar_690x624

Ny storseier til Surnadal

Surnadal avsluttet vårsesongen på best mulig måte, da de tirsdag kveld knuste Dahle 8 - 3 på bortebane. Bjørnar Dalsegg Sæter (bildet) scoret fire mål før pause, og bidro sterkt til at Surnadal klatret to plasser på tabellen.

Bjørnar trengte bare seks minutter på å score hat-trick på Dahle kunstgressbane. I tillegg satte han inn 4 - 0 i det 38. spilleminutt, før Sander Smevoll økte til 5 - 0 like før pause.

Dahle reduserte på straffe i det 61. spilleminutt, men Andreas Dalsegg Sæter sørget for ny femmålssledelse ti minutter senere. I det 81. spilleminutt reduserte Dahle til 2 - 6, før det endelig var klart for surnadalscoring av Knut Ola Høvik, som gjorde comeback i helgas kamp mot Frei. Stein Todalshaug fikk æren av å sette inn surnadals siste mål før ferien. Dahle reduserte på nytt straffespark på tampen av kampen, og fastsatte sluttresultatet til 3 - 8.

Det er verdt å nevne at 16 år gamle Ingebrigt Løfaldli fikk sin A-lagsdebut mot Dahle. Et ungt talent som vi helt sikkert får se mye av i tiden fremover.

Surnadal klatret dermed til 3. plass på tabellen, men kan bli passert av Eidsvåg om de vinner fredagens kamp mot Åndalsnes. Det er en svært jevn tabell, og vi går en spennende høst i møte!

Ingen andre lag i avdelingen har scoret mer enn Surnadal, som har satt ballen i mål hele 38 ganger på 10 kamper. Laget har 17 baklengsmål.

Høstsesongen starter med bortekamp mot Træff 2 søndag 9. august.