lensvik hanne2

Ny seier til Surnadal

Damelaget til Surnadal vant 24 - 20 i søndagens hjemmekamp mot Lensvik. Ledelsen var på det største på 10 mål, men bortelaget klarte å kjempe seg inn i kampen igjen etter pausen. Hanne Storholt (bildet) spilte en god kamp for Surnadal.

Hjemmelaget viste mye godt spill før pause, og løp i fra gjestene fra Lensvik. Surnadal gikk raskt opp i ledelsen 5 - 1, og ledet 12 - 4 etter halvspilt omgang. Anført av Hildegunn Henden Dalsegg, Kine Bjørseth og Hanne Enhdal Storholt, klarte ikke bortelaget å henge med i svingene. Til pause var hjemmelaget foran med sju mål på stillingen 14 - 7.

Etter hvilen forsvann mye av farten og flyten i angrepsspillet. Kombinert med mange tekniske feil og dårlige pasninger, inviterte de Lensvik inn i kampen igjen. Halvveis ut i andre omgang ledet fortsatt Surnadal med 8 mål (19 - 11), men resten av kampen var direkte svakt av hjemmelaget. Lensvik utnyttet dette til sin fordel, var effektive i angrep og scoret fire kjappe mål før Surnadal våknet. 

De siste ti minuttene av kampen var jevn, men Surnadal slapp aldri gjestene nærmere enn fire mål bak og vant til slutt kampen 24 - 20.

Surnadal ligger på 2. plass på tabellen med 18 poeng. 

Dette var helgas andre seier for 4. divisjonslaget. Les om gårsdagens kamp her.

Se tabellen her

lensvik kine2_690x482.jpg
Kine Bjørseth har banket inn hele 17 mål for Surnadal i helga

Kampfakta Surnadal - Lensvik 24 - 20 ( 14 - 7 )

Silje Fjelnset
Gry Norshusstuen 4
Jorunn Engdal Storholt 2
Oda Glærun
Therse Røen 2
Ingrid Kvendset Fiske
Synnøve Strand
Hanne Engdal Storholt 5
Camille Chevrel
Hildegunn Henden Dalsegg 4
Kine Bjørseth 7
 

 

lensvik ingrid
lensvik jorunn
lensvik jorunn2
lensvik kine
lensvik kine3
lensvik silje
lensvik silje2
lensvik therese
lensvik forsvar
lensvik gry
lensvik gry2
lensvik hanne1
lensvik hildegunn