rindal damelag jubel_690x430

Ny seier til Rindal

Søndag 4.februar reiste Rindal damelag til Frøya, håndballdamene sprang inn nok en seier og ligger i toppen av tabellen. Rindal kunne reise lykkelige hjem med en seier på 22-25.

Rindal startet første omgang godt og var etter 10 minutter i ledelsen i stillingen 6-0, og fortsatte det gode spillet ut omgangen som endte på 15-7 til Rindal. I andre omgang løftet Frøya seg og greide å hente inn litt av rindalingenes ledelse, men Rindal holdt alltid en luke på minst tre mål.

Rindals neste kamp er hjemmekamp mot Flå/Lundamo/Støren 10.februar kl 18:00 i Rindalshuset. Vinner Rindal alle sine resterende kamper er de sikret opprykk til 3.divisjon. Flå/Lundamo/Støren ligger også ann til opprykk, derfor er det ekstra viktig at Rindal slår Flå/Lundamo/Støren i neste ukes kamp.