rita torhild settemsdal

Ny seier til håndballdamene

Surnadal vant 19 - 11 over Frøya på bortebane lørdag ettermiddag, og står dermed med tre seire etter fire kamper. Et stort skår i gleden var at lagets toppscorer Rita Torhild Settemsdal (bildet) ble sendt på sykehuset med kneskade.

Trener Ole Magnar Ulvund frykter korsbåndskade på Rita. Storscoreren vil i såfall mest trolig ha spilt sin siste kamp for sesongen. 

- Rita hoppet inn og scoret sitt fjerde mål midt i første omgang. Etter skuddet kolliderte hun med målvakten og ble liggende med store smerter. Hun ble hentet med ambulanse som først kjørte henne til den lokale legevakten, men ble sendt videre derfra til sykehuset. Veldig synd for henne og et stort tap for laget, sier Ulvund.

Surnadal ledet hele kampen mot Frøya og hadde god kontroll på hjemmelaget.Til pause ledet Surnadal 13 - 6.

- Vi rykket tidlig i fra, og spilte spesielt godt i forsvar. Vi spilte også godt i angrep, men ble preget av skaden til Rita. Spillerne mistet litt fokus, og tenkte nok mer på hvordan det gikk med lagvenninnen. Vi ble satt ut hele gjengen, sier Ulvund som spesielt vil trekke frem Berit Berset i dagens kamp.

- Berit spilte godt begge veier, og hadde mange fine gjennombrudd. Hun ble kampens toppscorer med 7 mål.

16 år gamle Ana Paula Pimentel spilte sin første kamp for seniorlaget, og får skryt av treneren.

- Ana klarte seg godt, og vil bli å se på banen for seniorlaget utover sesongen. Det samme gjelder flere av 16-åringene, sier Ulvund.

Se tabellen her

Kampfakta Frøya - Surnadal 11 - 19 ( 6 - 13 )

Silje Fjelnset (keeper)
Berit Berset 7
Ana Paula Pimentel
Rita Torhild Settemsdal 4
Marthe Brauten 
Ingrid Kvendset Fiske 4
Jorunn Engdal Storholt 
Oda Glærum 
Siv Helen Mikkelsen 2
Elise Einum 1
Synnøve Strand 1