Nordekmesse Talgø foto Nordek

Ny pris til Talgø

På Nordekmesse denne uka ble Talgø tildelt nok en pris, denne gangen for beste stand, melder todalen.no. Talgø er på messe for å vise frem sitt nye PlusConcept, et modulbasert byggesystem til uteareal.

Juryens uttalelse: Vinneren demonstrerer på en fremragende måte sine produkter og har en sterk visuell identitet på sin stand, samtidig som produktene står i fokus. Bruken av produktene gir inspirasjon og motivasjon til både husbyggere og byggevareforretninger. Det er nedlagt et stort arbeide og vi tror vi har alle i salen med oss i denne utnevnelsen.

Salgssjef Brynjar Moe sier til todalen.no at Nordek er en viktig kunde for Talgø og at det er en flott anerkjennelse å få ein slik pris.

- Det viktigste er likevel resultatene av det gode arbeidet som vi får betalt for ute i butikkene. Det skaper oppmerksomhet rundt Talgø og merkevaren MøreRoyal, trykk rundt uterom som satsingsområde, interesse rundt vedlikeholdsvennlege materialer og til slutt resultat på bunnlinja som gir oss muskler til å fortsette veksten. Vi har tatt priser hos alle de store byggevarekjedene og har nådd et nivå på det vi driver med som både forplikter og skaper forventninger framover. Og de har vi tenkt å oppfylle, sier marketingsjef Heid Snekvik.

Nordek AS er en kjede for egeneide trelast- og byggevareforretninger, samt for hus- og hytteprodusenter. Det er tre konsepter i kjeden, Blink Hus, XL-BYGG og Hellvik Hus.

 

Les hele saken og se flere bilder på todalen.no.

 

På bildet ser vi Hans Fredrik Bøhmer, marketingsjef i XL Bygg, Jon Hasselgård, Brynjar Moe, Roger Luneborg, Frode Kvist, Bjørn Hauglann, Bjørn Redalen, Frank Hoff og Anders Vågan som er sjef for butikkutvikling i XL Bygg. Foto: Lars Martin Bøe.