Judo illustrasjonsfoto fra Wikipedia

Ny kampsport i regionen

I forbindelse med oppstart av judoklubb på Å i Meldal arrangeres det informasjonsmøte lørdag 23. august kl 14, forteller Christian Toldnes til Trollheimsporten (illustrasjonsfoto). Møtet foregår i gymsalen på gamle Å skole.

Alle som er interessert i å vite mer om judo og om treningstilbudet denne høsten, eller som bare synes det er spennende med noe nytt er hjertelig velkomne, sier han. Vi håper å fenge unge og voksne i hele regionen!

Vi har invitert erfarne judoutøvere med erfaring fra konkurransejudo, fra dommer- og trener-rollen, og fra internasjonalt frivillig arbeid i regi av Judo for fred. Utøverne skal være med og demonstrere hva judo som idrett handler om og det vil bli orientert om ulike spennende judorelaterte aktiviteter i Norge og internasjonalt.

Videre skal vi selvsagt orientere om tilbudet som starter nå i høst. Så langt ser det ut til at vi satser på et ungdomsparti for aldersgruppen rundt 12-16 år, og et mix-parti for eldre ungdom og voksne, men detaljene er ikke klare enda og mye er fremdeles avhengig av interesse og aldersammensetning hos potensielle medlemmer.

Vi håper så mange som mulig tar turen innom! Vi lokker selvsagt også med kaffe og noe å bite i.

Mer info: http://www.norjudo.no