3D gresskar

Husk gresskarlykt-verksted 29. oktober

Ny "assistent" hos Inga

Her er den nye assistenten på Dalalåven Atelier! Det skriver Inga Dalsegg til Trollheimsporten. Inga minner om at hun arrangerer gresskarlykt-verksted på Dalalåven Atelier onsdag 29. oktober fra kl 15.00.

3D gresskar 2.jpg

Kvelden her gikk med til mitt første forsøk på et 3D gresskar, forteller Inga. - Det ble så absolutt ikke slik som planlagt, men i og med at det er første forsøk får jeg bare satse på at det går lettere neste gang, sier hun. - Ingenting blir perfekt på første forsøk, så selv om denne fyren ikke ble slik jeg hadde planlagt får dere se ham. Han skal få sitte ved inngangen på Dalalåven Atelier og ta i mot de som kommer på Gresskarlykt-verksted onsdag 29.oktober.

Gresskar plakat 2014_690x960.jpg

Responsen har vært over all forventning, jeg har påmeldte både fra Trondheim og Kristiansund i tillegg til lokale folk, så dette kan bli en spennende dag, sier Inga.

Gresskarkniver.jpg
I tillegg har jeg fått tak i noen sett av disse helt fantastiske gresskarskjære-knivene som de som ønsker kan få kjøpe av meg, forteller hun. - Jeg har bare noen få, så her gjelder først til mølla! Dette er mine favoritt gresskarkniver, - helt fantastisk redskap laget av Zombie Pumpkins i USA. Som dere ser er det 3 fine knivblad og 3 grovere. Jeg selger de til kostpris (kr 260,-)


Besøk Inga Dalsegg sin hjemmeside: www.ingadalsegg.com