G16 oppladning

Av Ragnhild Smevoll

Norway Cup 2011 - dag 4 onsdag

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G16 slått ut i 1/64 etter å ha tapt på straffekonk mot Bjørndal. Senere i dag spiller G16 Surnadal 1/32 kl 13.15 mot Lørenskog, J16 1/16 kl 17.30 mot Hadeland KFK 2 mens G14 s/t/k/u spiller 1/16 i b-sluttspill kl 20.30 der motstander ikke er klar enda. Surnadal G16 slått ut etter dramatisk oppgjør mot Lørenskog. Seier for Surnadal J16. Jentene vant fortjent to null mot Hadeland KFK 2 og er klare for 1/8 finale i morgen!

Siste oppdatering: Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G14 tapte 1-3 i b-sluttspillet.

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G16 slått ut i 1/64 etter å ha tapt på straffekonk mot Bjørndal. Stillingen etter ordinær tid og ekstraomganger var 0-0. Rapportene fra kampen går ut på at våre gutter var det beste laget, men klarte ikke å sette ballen i mål.

Surnadal G16 slått ut etter dramatisk oppgjør mot Lørenskog. Surnadal hadde bra kontroll i første omgang, og tok fortjent ledelsen. Målet kom på et presist slått frispark fra Andreas D Sæter, som Snorre Larsen fikk headet på tvers i feltet foran mål. Der kom Hampus Hoem stormende og scoret sikkert. I andre omgang tok Lørenskog etter hvert over, men våre gutter hadde brukbar kontroll. Det var derfor veldig surt da Lørenskog i kampens siste sekunder ble tildelt et veldig tvilsomt straffespark. Denne scoret de sikkert på, og kampen gikk til ekstraomganger. Ingen av lagene klarte å score, slik at det ble straffekonk også i denne kampen. Her var Lørenskog mye sikrere, og vant hele 4-1.

Seier for Surnadal J16
Jentene vant fortjent to null mot Hadeland KFK 2 og er klare for 1/8 finale i morgen. Stillingen til pause var null null, men Ingrid Dannevig og Mari Smevoll med hvert sitt mål sørget for seier. Seieren kunne vært mye større, med mange spolerte SVs der.

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G14 tapte i b-sluttspillet mot Nordre Fjell. Etter å ha tatt ledelsen etter to min på et flott frispark av Henrik Melkild, ble motstanderne for sterke. Det ble til slutt tap 1-3.