DSC_3673

Av Ragnhild Smevoll

Norway Cup 2011 - dag 3 tirsdag

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G16 vant 3-0 i dagens kamp og Surnadal J16 vant 1-0 og dermed er begge lagene videre til A-sluttspill! Siste oppdatering: Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G14 vant i dag 4-0 og er dermed videre til B-sluttspill! Surnadal G16 vant 2-1 og er dermed videre til A-sluttspill!

Nå også masse bilder fra dagen!

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen sitt g 16 lag klare for a-sluttspill etter 3-0 seier over Hald/Skogsvåg/Telavåg i siste puljekamp. Det hardtjobbende laget måtte vinne med tre mål for å gå videre, og klarte det med to mål de siste ti min. Målene ble scoret av Jørgen Vevang, Kristoffer Nordvik og Brage H Talgø.

Surnadal sitt j 16 lag vant også sin siste kamp i puljespillet. Det ble seier 1-0 i en tett og jevn kamp mot Brumunddal. Målet kom tidlig i første omgang etter flott spill, der Hanne Heggset til slutt scoret sikkert alene med keeper. Vårt lag hadde de største sjansene, mens motstanderne hadde ballen mest. Surnadal er da klar for 1/16 dels finale i a-sluttspillet i morgen ettermiddag.

G14 Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen mot Nordstrand 4
Det unge laget fikk en kamp med mange gode opplevelser etter å ha slitt de to første. Oppgjøret endte til slutt med seier fire null etter en null ved pause. Per S Ulvund scoret det første etter å ha satt en retur fra stangskudd i mål. Sander Smevoll økte til to null etter å ha gjort det meste selv. Henrik Melkild økte deretter ledelsen etter et frispark, før Sander Smevoll fastsatte sluttresultatet til fire null etter en corner fra Henrik Melkild. Laget ble da nr tre i sin pulje, og gikk videre til b-sluttspill med ny kamp i morgen kveld.

Surnadal G16 mot Sandnessjøen
Nok en solid kamp av guttene da de fortjent tok sin tredje seier og ble puljevinner og klar for a-sluttspill. Sluttresultatet ble 2-1 etter at Nils Arne Røen pent spilte fri Morgan Bøe, som førte våre gutter i ledelsen etter 22 min, noe som sto seg til pause. Sandnessjøen reduserte tidlig i andre omgang, før Nils Arne Røen umiddelbart førte Surnadal i ledelsen etter fin pasning fra Peder Brøske Moen. Etter dette kontrollerte Surnadal kampen og vant fortjent.