Norunn 2_550x772_cropped_539x608

Norunn Holten ny medredaktør på Trollheimsporten

Trollheimsporten har ansatt ny medredaktør i Surnadal. 1. oktober starter Norunn Holten (47) i 50 % stilling og vil sammen med hovedredaktør Willy Karlstrøm dekke Surnadal for Trollheimsporten. Sjå Om Surnadal her - Trollheimsporten og Surnadal! - Vi er svært glade for å få med Norunn på laget med den solide bakgrunnen og kompetansen ho har. Ikke minst viktig er det at ho er født og oppvokst på Eidet og har i dag fast base i Bæverfjord.

Det sier Willy Karlstrøm, som i et par år tidligere har jobbet sammen med Norunn hos Driva på 1980-tallet.

Styrker oss i Surnadal
Norunn gleder seg til å ta fatt og du vil finne henne på Trollheimsporten allerede nå i september, sjøl om ho offisielt ikke starter før 1. oktober. Ho har mange prosjekter ho må få unna - ikke minst med bygdebokprosjektet i Surnadal, der ho er prosjektmedarbeider i halv stilling for tida. - Dette er også litt av bakgrunnen for at Norunn nå starter i halv stilling hos oss, sier Willy Karlstrøm, som sjøl framover vil bli meir synlig i Surnadal, sammen med medredaktør Mari Vattøy.

- Slik vil Trollheimsporten styrke dekkinga av Surnadal framover, til glede for alle medlemmene som faktisk strømmer på, sier Willy. Ønsker din bedrift eller lag og organisasjon å bli medlem - klikk her. Alle medlemmer her. Kanskje en annonse frister - sjå våre muligheter her. Ikke vær redd for å ta kontakt. Det er leserne vi lever av og de er en stor del av Trollheimsporten. Har du tips, bilder eller noe du har opplevd - send dem til oss:redaktor@trollheimsporten.no - der er det alltid noen på vakt - døgnet rundt. Willy treffer du på: willy@trollheimsporten.no.

Sjå Om Surnadal her - Trollheimsporten og Surnadal!

Dette er Norunn:
Norunn Holten (47) er ansatt som medredaktør i Surnadal og starta i 50 % stilling 1. oktober 2011. Ho er surnadaling, født og oppvokst på Eidet og er i dag bosatt i Bæverfjord med mann (Arnt Fjærli) og to gutter. Ho er utdanna fra Universitetet i Trondheim/NTNU med hovedfag i nordisk språk og litteratur. Ho har også grunnfag i statsvitenskap og halvårsenhet i mediekunnskap. Videre har ho på mellomfagsnivå studert emnet "tekst og bilde".

Av arbeid har ho bakgrunn som journalist i Driva og har vært høgskolelektor ved Høgskolen i Hedmark, Elverum og seinere lektor ved Surnadal vidaregåande skule. For tida arbeider ho i halv stilling som prosjektmedarbeider for bygdebokprosjektet i Surnadal kommune. Sammen med hovedredaktør Willy Karlstrøm vil Norunn dekke Surnadal kommune og spesielt følge opp alle medlemmene i Surnadal.

Norunn treffer du på tlf 906 13 077 og på e-post: norunn@trollheimsporten.no. Ellers når du Trollheimsporten som vanlig best på redaktor@trollheimsporten.noDu finner alle medredaktørene her og slik ønskes du velkommen til Trollheimsporten.