rindalil

Rindal IL melder:

Nordmarkløpet blir "runde" på permanent basis

Nordmarkløpet går søndag 1. mars. Løypa vil ha start og mål ved Tørsåsløa, ikke Grytdammen som i fjor. For konkurranseløperne blir det en runde på ca 3 mil om Holmvassetra og Kårliåsen. Hallvard Løfald og Lars Moholdt er allerede påmeldt.

Nordmarkløpet, som arrangeres for 34. gang, går søndag 1. mars. I mange år startet rennet i Bæverdal med innkomst ved Torshall i Rindal. På grunn av snøforholdene, ble starten i 1991, flyttet til Nordmarka Skisenter. Fra 1992 ble starten flyttet dit permanent med Surnadal IL som medarrangør. Rennet har  i mildværsperioder noen utfordrende bekker, som må krysses.  Rennet har vært avlyst 3 av de 6 siste årene og i fjor måtte man avvikle rennet i en runde på Rindalssida av Nordmarka. Rindal IL og Surnadal IL, har nå blitt enige om at denne traséen skal brukes på permanent basis, med Rindal il som enearrangør.

Løypa vil ha start og mål ved Tørsåsløa, ikke Grytdammen som i fjor. For konkurranseløperne vil det bli en runde på ca 3 mil om Holmvassetra og Kårliåsen. For trimmerne vil det bli to alternative traseer, sannsynligvis en på 23km og en på 8 km. Nytt løypekart/oversiktskart vil bli lagt ut på Rindal il sin hjemmeside når man får kjørt løypene med GPS-sporing.

Hallvard Løfald og Lars Moholdt, som denne uke tok Norges VM-medalje nr 1.000, er av de som allerede er påmeldt.

Nå er distansene klare:
1) 5 km - runde om Kårliåsen for de yngste
2) 15 km - Tørsåsløa - Finnrå - Kårliåsen - Tørsåsløa
3) 25 km - Tørsåsløa - Holvassetra - Kårliåsen -Tørsåsløa
4) 30 km - 1 + 3 (konkurranseklasse)

I år vil det ikke bli sendt ut brev til de som er jubilanter, men man kan selv finne ut hvor mange år man har deltatt ved å se på rindalil.no - Ski - Nordmarkløpet - Deltakeroversikt.