Onsdag
Onsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Lett bris
stian faksnes 2017

Nominert til tre begeistringspriser

I helga arrangeres Håndballforum for Region Nord, og det skal deles ut begeistringspriser i sju kategorier. Surnadal IL håndball og Stian Faksnes er nominert i tre av disse kategoriene.

De tre kategoriene er:


Årets klubb:

Vinneren er en klubb som har et bredt perspektiv på sin aktivitet, og som også har et bevisst forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere. Klubben har den siste sesongen arbeidet godt med både utvikling av spillere, trenere, dommere og ledere, og nyter stor anseelse og respekt i sonen sin. I så måte har klubben på ett eller flere av disse områdene, skapt ”beste praksis” i sitt distrikt.

De nominerte er:

IL Aasguten
Byåsen Elite
Hegra IL
Surnadal IL
 

Årets leder:

Vinneren bør være leder i en klubb som har fundert sitt arbeid på et tydelig verdigrunnlag, og som lever i tråd med både klubbens og norsk håndballs verdier. Klubben og lederen fremstår som ryddige både i forhold til sine naboklubber, håndballregionen og sine medlemmer, tillitsvalgte og engasjerte, og nyter stor respekt for nettopp dette. Vedkommende leder deler sin kompetanse med andre, og er en aktiv bidragsyter i sonemøter og andre fora.

De nominerte er:

Lena Bjørnback, Sørlia IL
Siri Pedersen, Frol IL
Kristin Verket, Hegra IL
Stian Faksnes, Surnadal IL


Årets ildsjel:

Sissel Sørhøy, Terråk IL
Linda Landstad, IL Varden
Stian Faksnes, Surnadal IL
Hilde Nordtømme, Hovin IL
Svenn Egil Langlete, Spkl Rapp
 

LYKKE TIL!
 

Bildet: Stian Faksnes (arkivfoto)

Tips en venn Skriv ut