HØSTARRANGEMENT 2011

E-TYPE kommer til Surnadal idrettshall

NBUs høstarrangement i Surnadal

14.- 16.oktober blir det liv og røre i Surnadal. Da arrangerer nemlig Norges Bygdeungdomslag sitt årlige Høstarrangement i Surnadal, og det er ventet over 400 besøkende over hele landet. I løpet av tre travle dager vil et bli tevlinger, bankett og ikke minst; Fest i Surnadal idrettshall med 90-talls heltene E-TYPE!

Surnadal har en lang BU-tradisjon og har et av de største og mest aktive lokallaga i landet. Dette vil bli ei helg som setter fokus på det nordmørske og bygdeungdomslaget, og vise frem det som er typisk for Nordmøre. Det er laget egne t-skjorter med lokale ord og uttrykk som f.eks "bakels å græt" og "Hævva!". Disse har blitt veldig populære blant landets bygdeungdom. Årets høstarrangement skal være et arrangement for bygdeungdom fra hele landet, men også spesielt for de som bor i Surnadal og resten av Nordmøre.

Fredag 14.oktober er det klart for 90-tallsfest med selveste E-TYPE fra Sverige.  På lørdag blir det en skikkelig bygdadag på Skei. Det blir både tevlinger, underholdning og egen bygdekafe. Her håper vi både gamle og unge fra bygda tar turen. På kvelden blir det festbankett med lokal mat og musikk fra "Næver goes country".  For å komme på 90-tallsfesten på fredag, og festbanketten på lørdag må man være medlem av NBU. Det blir en helg med mye moro, og Møre og Romsdal BU håper så mange som mulig tar turen innom arrangementet! "E du hævva?" Mer info om Høstarrangementet finner du på hjemmesiden www.hostarrangement.no

Hvem husker vel ikke denne låta fra 90-tallet? 

SONY DSC