IMG_8051

Nær julekonsert i Torshall

Det var lunt å komme inn til en fullsatt jule- og konsertpyntet sal i Torshall, fra 10 hustrige minusgrader på utsida. - Om ikke vi har kirke til konsert, blir det konsert læll, slo rindalsprest Lene Gåsvatn fast.

Blæst’n hadde denne kvelden godt selskap i Surnadal Hornmusikk, og imponerte stort med A Frank Sinatra Christmas - en god blanding av kjente og kjære julesanger. Videre bød de på musikken fra Tre nøtter til Askepott og slo også til med Tchaikovskys Nøtteknekkersuiten, noe som fylte rommet på en helt suveren måte!

Barnekoret Salt & pepper serverte sangene Fire lys og Vintereventyr, kjempeflinke unge sangere! Fra Ungdomskoret fikk vi høre Happy X-mas og Bethlehemsstjernen. 

Sanna Steinshamn Reinfjord imponerte stort med sin framføring av Hallelujah, og mor Lene Steinshamn spilte senere Mitt hjerte alltid vanker og Pie Jesu på althorn. 

Juleevangeliet ble behørlig lest opp, samt andakt fra Lene prest; - Jeg lovet kort andakt, jeg håper den ble kort nok, avsluttet hun til latter fra salen. 

Kor Gøttj sang Julenatt og I denne natt blir världen ny, og de fikk omså med seg Ungdomskoret på sangens Himlen i min famn og En stjerne skinner i natt. 

Konserten ble rundet av med allsang av Deilig er jorden, og da var det nok fare for julestemning blant forsamlingen. 

IMG_8008.JPG

Blæst'n og Surnadal Hornmusikk.

 

IMG_8015.JPG

Stemningsfullt i Torshall.

 

IMG_8029.JPG

Barnekoret Salt & pepper.

 

IMG_8033.JPG

Flotte jenter i Ungdomskoret.

 

IMG_8049.JPG

 

IMG_8051.JPG

 

IMG_8055.JPG

Sanna Steinshamn Reinfjord imponerte stort!

 

IMG_8062.JPG

Rindalsprest Lene Gåsvatn.

 

IMG_8066.JPG

Lene Steinshamn.

 

IMG_8069.JPG

Kor Gøyttj.

 

IMG_8070.JPG

Kor Gøyttj og Ungdomskoret.