IMG_8813

Myldrende liv på Rindalsmessa!

Rindalsmessa er i år større enn noen gang! Med over hele 60 utstillere ble all plass utnyttet; hele hallen, tribunen og foajéen er dekket av håndlagde kvalitetsprodukter i år. Det er helt klart verdt å ta turen innom i løpet av helgen for å se alt det flotte som er til salgs - her kan du helt sikkert sikre deg de aller fineste og beste julegavene!

Det var allerede et myldrende liv i Rindalshuset da Trollheimsporten tok turen innom klokken 10:00 lørdag formiddag. En liten time etter åpning har folkemassen minst tredoblet seg, noe som trolig kan resultere i at dette blir et rekordår for Rindalsmessa. Ei av damene som står bak Rindalsmessa, Lise D. Løset, tror og håper at dette året blir bra og at det blir enda bedre enn det var i fjor. I tillegg til henne er det damene Marianne Løset, Wenche Bergman, Arna Jakobsen og Marit Berset Løset som står bak konseptet. Rindalsmessa arrangeres for sjette gang i år, og messa blir bare større og større for eneste hvert år!





Eldbjørg Flatekval har stand der hun selger heftet "Surnadalsøra i gamledager". I tillegg selger hun lokale postkort og sine egne malerier. Hun har vært på Rindalsmessa flere ganger tidligere, men i år er den første gangen hun selger noe mer enn heftene.






Grete Jonli og Anne Grete Løfald har også hver sin stand på Rindalsmessa i år. De selger blant annet votter, luer, grytekluter, sokker og duker. Anne Grete har også noen bestillingsvarer på lur for de som er interessert i det!




Siden det nærmer seg advent og jul var messen sterkt preget av fine nisser og annen julepynt. Her er standen til Ingrid Dalsegg - og her er det mulig å finne flere forskjellige nisser! I tillegg har hun strikket sokker, votter, grytekluter og mye mer.




I år er det også mulig å kjøpe hjemmelagde kosedyr. Disse kosedyrene er strikket, og enhver av dem er unik!




Ingrid Lervik er tilbake på Rindalsmessa også i år. Dette er det tredje året hun er her med sitt perlebroderi. Hun begynte med hobbyen på 80-tallet, men tok seg en pause før hun begynte igjen for rundt 10 år siden. Det er mye arbeid, men det er også veldig artig! Ingrid er fra Hitra, men er godt kjent i Rindal - og har planer om å komme tilbake igjen til neste år.




Ingrid bruker mye tid på sitt arbeid. Nordmørsbunaden over brukte hun rundt 14 dager på å lage.




I tillegg har Ingrid perlet sammen julepynt! Hvem er det ikke som har lyst på noe av dette på juletreet?




Rita Meås deltar på Rindalsmessa omtrent annenhvert år. Her er hun med noen av sine nisser, i tillegg til selveste Solan og Ludvig.




Ingrid Grytbakk har stand med strikkede votter og sokker.



Rindal Skimuseums venneforening, med Dagny Karlstrøm, Inger Haltli og Ragnhild Stavne Bolme, har stand der de selger skirelaterte bøker, flere fine Rindalssmykker, museumskalender, og strikkede votter og sokker.






Ingunn Løset er som vanlig å se på Rindalsmessa med sine mange gode søtsaker! I år har hun små og store pepperkaker, hjemmelaget müsli, sjokolade av alle slag og søte karameller. I tillegg har hun heklede tøfler og votter, og hjemmelagde smokkesnorer.




Har du lyst på et deilig og varmt skinnfell til jul? Ta en tur innom Rindalsmessa!




Marianne Løset har stand med blant annet hjemmelagde lyshus!






Anne Grete Snøfugl har både engler og nisser på sin stand i år.






Inga Dalsegg er som alltid på Rindalsmessa. I år har hun sin største stand på lenge, der hun selger nye brett, flere lys, flere kort og nye malerier! Hun hadde rekordsalg i fjor, og håper at det blir ny rekord i år. Det blir spent å se!




Laila Williams har malt disse bildene som er stilt ut på tribunen. Hun forteller at hun har vært innom Rindalsmessa hvert år, men i år er det første gang hun stiller ut selv. Hun synes det er veldig gøy å være med på messa.

- Det er så koselig miljø, og så mange som kommer bort og prater og skryter av bildene, sier Laila Williams. - Vi gleder oss virkelig til i morgen. Og jeg skal garantert være med på Rindalsmessa neste år også!




På Rindalsmessa er det mye ulikt håndarbeid, strikkeprodukter, klært, kort, godteri, såper, lys, produkter fra gårdsslakteri, interiør, treprodukter, kunst, bilder, laks, julepynt, ost, keramikk og mye, mye mer! Du får også kjøpt middag, kaffe og kaker! Ta turen innom Rindalshuset i helgen!