Rindal Pensjonistlag:

Musikalske overraskelser på Åpen dag den 27. mars

Her kom både rap og sang. Først var det gjenoppliving av Treskifestivalen fra 1997.
Fem flotte damer sang og rappet et dikt som Rønnaug Brønstad hadde skrevet til den eneste treskifestivalen som er avholdt i Rindal. 
I forrykende humør med treski og annet tilbehør viste Maria Røen, Gerda Gåsvatn, Gudrun Moen, Ingeborg Landsem og Rønnaug Brønstad at de kunne gjøgle. Publikum var med og klappet til refrenget som var meget fengende. Og da de fulgte opp med ”Jeg snører min sekk og spenner mine ski”, var suksessen i alle fall sikret.
Senere presenterte de samme damene seg som ”Senioritas”. Og de tok publikum med storm atter en gang da de sang ”Sommernatt i Froland”. Jan Sturla Jensvold akkompagnerte på trekkspill, så her var det full pakke.
Da hadde Ole Trygve Foseide allerede vist bilder fra en ferietur til Chile og Argentina. Han og kona Kjellaug hadde deltatt på en tur med selveste Arnt Stefansen som guide. Bilder av mektige fjell, store bygninger, flott blomsterprakt, og ikke minst av mange gode måltider med kjempestore biffer, ble vist fram.
Til slutt ble det tid til referat fra fylkesårsmøte i Molde av Jostein Grytbakk. Ragnhild Bolme gav god innblikk i arbeidet til Eldrerådet med referat fra årsmeldingen for 2013.
Når det i tillegg var god bevertning og allsang, gav mange av de vel 60 frammøtte tilbakemelding om at dette var atter en trivelig Åpen dag-samling.

IMG_9282_690x460.jpg

Full fart på Treskifestivalen. Fra venstre Rønnaug Brønstad, Gerda Gåsvatn, Maria Røen, Gudrun Moen og Ingeborg Landsem.

 

IMG_9290_690x460.jpg

De samme damene i gruppa Senioritas, synger ”Sommernatt i Froland”.