Tirsdag
Tirsdag Skyet
15°
Skyet
Svak vind
Onsdag
Onsdag Skyet
18°
Skyet
Flau vind
yngste2

Musikalsk julestemning i Storstuå

Rundt tretti elever gledet, sjarmerte og spredte musikalsk julestemning da Kulturskulen på indre Nordmøre holdt sin årlige julekonsert i Storstuå. Elevene viste et imponerende bredt repertoar, og viste at de har øvd godt gjennom hele høsten.

Det ble en feiende flott time i Storstuå torsdag kveld, når kulturskolens elever inntok scenen under den tradisjonelle førjulskonserten. Sang- og musikkelevene viste at de behersker mange sjangre, og flere av elevene viste også at de kan spille på flere instrumenter - i tillegg til å synge. 

holten dahl lindvåg sæther dalager.jpg 
Det svingte skikkelig på scenen når Olav Gjerstad Lindvåg, Pål Sæther, Rune Dalager og Sigve Holten fremførte Chuck Berrys "Run Rudolph Run"

Publikum fikk høre elevene fremføre både klassiske julesanger som "Glade jul", "Bjelleklang", "Vi tenner våre lykter" og "Musevisa", og nyere låter som Sias "Snowman" og Eva Weel Skrams vakre "Selmas sang". På programmet stod både soloinnslag, samspill og band - fremført på strålende vis. 

hannah bremer sjøflot.jpg
15 år gamle Hannah Bremer Sjøflot fremførte en nydelig versjon av "Nordnorsk julesalme", og viste at hun har en stor stemme som vi helt sikkert får høre mer av i årene som kommer.

Samtlige av kulturskoleelevene utstrålte en sjarmerende selvsikkerhet, og ikke minst en stor glede over å stå på scenen. Det smittet over til publikum, som så ut til å storkose seg i salen.

Før konserten lovte rektor Torbjørn Larsen julestemning. Det fikk vi! 

carla van buggenum.jpg
Carla van Buggenum er et godt eksempel på at det ikke bare er barn som er elever på kulturskolen. Carla fikk vist frem sin stemmeprakt i fremføringen av "Pie Jesu".

Alle bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

daniel paulsen
DeSign
eiri lysø hedda moen gjerstad
eiri lysø
ellen fiske
hedda moen gjerstad
henrikbergheim
ida zwick henrik bergheim
johanne holten eiri lysø ingrid hansen røv
johanne holten elise margrete hyldbakk
karianne holten torgeir andesen
karianne holten
karianne holten2
leah jørgensen
martin pihl strand
nina røen andreas roaldset johannes bergheim
nina røen rune dalager
nina røen
NONAME
olav gjerstad lindvåg
rune dalager erling waag
sive holten rune dalager
solveig bø brøske
yngste
yngste2
yngste3
andreas roaldset johannes bergheim
anne dahl pål sæther olav lindvåg