IMG_3354

Motorbrøl og tynnslitte dekk

Som seg hør og bør på en gatebilfestival var det motorbrøl og dunking fra heftige bilstereoer å høre ved industrikaia i Surnadal lørdag.

Området bak Surnadal Industri Vekst var fylt med kjøretøy av mange slag, og mange benyttet muligheten til burning på et avsperret område. Det blir det gau lyd av, og en anelse tynnere dekk.

Nedbøren la kanskje en demper på antall besøkende denne dagen, men det sparer i alle fall dekkene litt. - Det er en dyr hobby, sier Lars Martin Kvam som kontrollerer bilene for løse gjenstander og festet batteri før de får kjøre inn i burneområdet. Han sier at det egentlig bare er å kaste dekkene etter spøling på tørr asfalt.

I dag er det besøkende fra både Kristiansund, Trondheim, Aure og Sunnmøre på industriområdet, og Kvam tror det er bra med en dag som dette - En får rast fra seg mye!

I et annet hjørne av området er det bilstereoer som får prøvd seg i EMMA bilstereokonkurranse, og regndråpene på taket danser i takt med bassen under testinga i bilene. Her skulle blant annet et forhåndsvalgt musikkspor spilles så høyt som mulig, og det ble sjekket at alt utstyr var montert på riktig måte. 

Se video av burning med et smell: 

 

 

IMG_3377.JPG

IMG_3393.JPG

IMG_3409.JPG
Det var bilentusiaster i alle aldre å se på området.
 

IMG_3362.JPG

IMG_3364.JPG

IMG_3366.JPG
Noen søkte ly fra regnet i en riktig så stilig bil. 
 

IMG_3404.JPG

IMG_3406.JPG
Bilstereoen får kjørt seg!
 

IMG_3421.JPG

IMG_3387.JPG

IMG_3418.JPG

SaveSave