Gine M.K.

Motivasjonspris til Trollheimshytter

Under Optimistkonferansen i Rindal onsdag ble Rindal Sparebanks motivasjonspris delt ut til hyttebedriften Trollheimshytter DA. De har siden starten ført opp rundt 100 hytter i Rindal.

Over: f.v. banksjef Magne Bjørnstad og Lars Helgetun i Trollheimshytter.

- Dette var virkelig overraskende, sa Lars Helgetun som tok i mot prisen på vegne av bedriften og medieier Harald Helgetun. - Harald er den største optimisten av oss to, spøkte Helgetun. 

Prisutdeler og banksjef Magne Bjørnstad fortalte at komiteen hadde mange gode kandidater i år, men at de endte på det de mener er en veldig verdig vinner. Lars og Harald i Trollheimshytter har byttet bort ku med hammer og sag, og har gjort attåtnæring til hovednæring i hyttebygging og utmarksnæring. Komiteen mener at Trollheimshytter er gode ambassadører for bygda, og at de er en bedrift som har gode skussmål fra kunder. Bedriften skaper videre ringvirkninger til det øvrige næringslivet i bygda, ved at de er opptatt av å nettopp bruke det lokale næringslivet i prosessen med å bygge hytter.

Rindal Sparebanks motivasjonspris har blitt delt ut siden 2007 til både enkeltpersoner og bedrifter, og har som formål å bidra til å motivere og til tiltak som kan komme allmennheten og lokalsamfunnet til gode. Dersom prisen går til en bedrift, skjenkes den 25 000 kroner øremerket tiltak for glede i bedriften. 

Trollheimsporten kommer tilbake med mer fra årets Optimistkonferanse i Rindal.

Magne Bjørnstad Lars Helgetun.jpg

Lars Helgetun tar i mot prisen.