moods bente edvardsen alexander aronsen

Moteshow med stil

Bente Edvardsens butikker INC og #5 har fått inn kvinnekolleksjonen av det populære klesmerket Moods of Norway, og onsdag kveld var det duket for stor lanseringsfest i kjelleren på AMFI Surnadal. Aleksander Aronsen, kjent fra årets utgave av 71 grader nord, var konferansier og lovet magi fra catwalken. Og det ble det! Et godt gjennomført arrangement med moteshow, dans og konkurranse. Se stor bildeserie.

Moods of Norway er et norsk merkenavn og en produsent av moteklær, etablert i Stryn i 2003 av gründerne Stefan Dahlquist, Peder Børresen og Simen Staalnacke. Selskapet bruker en rosa Ferguson TE20 som mal for sin logo. Sifferet 246.619 er brodert på alle selskapets dresser og skjorter, som er en referanse til antall traktorer i Norge.

- Vi har hatt herrekolleksjonen i butikken i ett år. I august kom damekolleksjonen, og det er det vi markerer i kveld. Vi har solgt bra med herreklær, og gleder oss til å vise frem mye fint for damene. Vi satser på Moods of Norway fordi det ligger i vår gate. Klesmerket har særpreg, har en klassisk stil som passer mange, er jordnært og av høy kvalitet, sier Edvardsen som var godt fornøyd med kveldens "release-party". - Vi har kun annonsert via sosiale medier og på Trollheimsporten, og er veldig fornøyd med responsen den markedsføringa har gitt. Nå står snart julebordsesongen for tur - Vi har mange flotte kjoler og fine dresser. Noe har allerede kommet, og mye mer kommer snart. Vi har drevet klesbutikk i Surnadal i 11 år, og har mange fornøye kunder. Spesielt fornøyd er kundene med servicen vår. Kanskje spesielt fordi vi tilbyr sying. Det er det ikke mange butikker som gjør lenger. Flere og flere benytter seg av dette tilbudet, sier Edvardsen.

Moteshowet foregikk utendørs, og startet med at elever fra Nordmøre folkehøgskule danset etter Ylvis sin storsuksess, "The Fox", som går som en farsott over hele verden. Konferansier Aleksander Aronsen fortale litt om Moods of Norway, og publikum fikk også høre noen ord om hans deltakelse i 71 grader nord. Aleksander har bodd i Surnadal i 7 år, og er lærer på NoFo. Aleksander stilte i dress fra Moods of Norway for anledningen.

Fra scenen fikk publikum se høstkolleksjonen fra Moods of Norway presentert på ulike måter, både via tradisjonell catwalk og via dans fra flinke ungdommer. Mot slutten av showet ble det arrangert en "71 grader nord-inspirert" konkurranse, hvor tre frivillige konkurrerte i polarbrødspising og pakking av sovepose. Vinneren ble Siril Åsheim som vant en lue fra Moods of Norway. Kvelden ble avsluttet med åpen butikk, goodiebags til publikum og ikke minst; traktorbakels! Vi siterer en fornøyd dame i butikken-  "Ho får det te ho Bente"!

Kikk bildene større

fox1
fox2
dans ingeborg lone
lone traktorbakels
moods alexander aronsen
moods øyane
moods bente edvardsen alexander aronsen
moods catwalk
moods dans damer
moods halle
moods harald ane
moods live harald
moods siri vinner
moods tuva
sving polden moen