mogeno2

Morsom avslutning på festivalen

Buktaler og magiker Erik Mogeno, kjent fra Norske Talenter på TV2, leverte et morsomt og fengende familieshow fra hovedscenen på Skei, og sørget for et verdig punktum på ei flott festivalhelg i Surnadal. 

Norsk Laksefestival 2016 ble avsluttet med premieutdelinger og familieshow fra hovedscenen på Skei. Det ble overrekt premier av store verdier i både andeløpet, billotteriet, fra familiedagen på Angråmyra og fra naturstien i regi av iTrollheimen. 

Heldig vinner av billotteriet

Kristine vant andeløpet

Vinneren av AMFI-Talenter som ble arrangert lørdag, Anja Vaag Bolme, fremførte vinnerlåta "Bare min" foran et tallrikt publikum. Du kan lese mer om AMFI-Talenter her.

anja vaag bolme talenter.jpg

Magisk komiker
Erik Mogeno tok både store og små med storm med sitt humoristiske show fra hovedscenen. Mogeno viste frem sine kunstner både som komiker, buktaler og magiker, og hadde publikum i sin hule hånd gjennom hele showet sitt. Både barn og voksne fikk komme på scenen for å hjelpe Mogeno med trylling - noe som brakte frem latter både blant de yngste og de litt eldre. Norsk Laksefestival skal ha ros for at de har funnet rette personen til å skape et magisk avslutningsøyeblikk på en vellykket festival.

mogeno1.jpg

mogeno jaran .jpg

mogeno3.jpg

mogeno4.jpg

mogeno5.jpg

mogeno6.jpg

mogeno7.jpg