mikkel1

Naturmagasinet og Trollheimsporten

Mikkel Rev på farten i Bokta - 2008

Mens Trude og Asbjørn Holte laget rundballer på ekra ved huset vårt i dag, var to rever svært interessert i hva som foregikk. Først kom en rev, seinere to. Det meldte familien Rønning til Trollheimsporten 8. september 2008, som var den siste saka på Naturmagasinet dette året. Med dette fortsetter Trollheimsporten å legge inn stoff fra "gamle" Porten og markerer samtidig 10-årsjubileet.

Disse, 2. årshvalper, har i heile sommer vært i området, men vi ser vanligvis bare en om gangen. De er etter hvert blitt nokså husvarme og jakter etter mat midt på lyse dagen, fortalte familien Rønning til Trollheimsporten 8. september 2008.

Da er Naturmagasinet fra "gamle" Trollheimsporten komplett. Dette var den siste saka i 2008. I 2009 var det skifte av redaktør og Naturmagasinet ble ikke så mye brukt. Det meste kom på framsida. I år følger Trollheimsporten opp Naturmagasinet igjen og du finner det meste av naturstoffet her på 2010.

Ellers er det bare å kose seg med det gamle stoffet: Klikk på linkene og sjå Naturmagasinet fra 200420052006 og 2007. I tillegg finner du Dyreliv og Planteliv - mest fra Trollheimen under Naturmagasinet, som ligger under Trollheimen på den burgunderrøde menylinja.

Nå vil Trollheimsporten legge over anna stoff fra "gamle" Porten. Reisebrev fra mange år vil nå følge - derfor er det bare å glede seg og følge med!

Nedenfor ser du revene familien Rønning fotograferte 8. september 2008:

mikkel2
mikkel3
mikkel1