IMG_3011_700x467

Midtnorsk mesterskap i Rindal og Surnadal

4.- 6.juli går midtnorsk mesterskap i felt- og baneskyting av stabelen i Rindal og Surnadal. Med 407 påmeldt feltskyting og 487 påmeldt bane så langt, ligger det an til å bli et stort stevne. Deltakerne spenner geografisk fra Nord-Trøndelag til Sunnmøre. 

Hovedskytingen og storinnrykket kommer på fredag og lørdag, og på søndag er det finale. Rindal, Øvre Surnadal og Lomunddal skytterlag samarbeider om feltskytingen og baneskytingen, felthurtig og stang foregår på Angråmyra i Surnadal.

I Rindal vil skytterne holde til på Torshall og deretter busses opp til Romundstadbygda for skyting for best mulig trafikkavvikling, mens i Surnadal er alt konsentrert rundt Angråmyra. Formann i Rindal skytterlag, Arnfinn Berdal, vil skryte av innbyggerne i Romundstadbygda i Rindal som håndterer både trafikale utfordringer og smell fra skytingen godt, med tanke på at det er feltskyting i nærheten av flere hus. Og godt er det, når det dukes for det største stevnet som har vært i Rindal!

Formann i Surnadal skytterlag, Stein Olav Gravem, oppfordrer publikum til å ta turen innom på finaledagen søndag på Angråmyra i Surnadal. I tillegg vil det gjennom hele stevnet være livevisning av skivene til skytterne på nett, slik at man kan klikke seg inn på og følge med også hjemmefra.

Mer informasjon om stevnet finner du på nettsidene til stevnet her.