Film og musikalaften ingress

Mektig konsert fra musikalsk treenighet

Koret VOX, Surnadal Hornmusikk og band leverer en mektig musikkpakke bestående av humor, alvor og surn'dalsgospel. Vi har vært på generalprøve med over 60 lokale sangere og musikere på Film- og musikalaften i Surnadal kulturhus.

Tre år er gått siden kor, korps og band trollbandt publikum med filmhit-aften. Nå har det som må sies å være en ny form for hellig treenighet igjen lovt fullt trøkk, og sangere, musikere og dirigenter leverer fra første note. Det over 30 mann store Surnadal Hornmusikk ledes av korpsdirigent Einar Sødergren, mens koret VOX dirigeres av Rolf Arne Berg. Fra VOX stiller hele 11 solister. I bakgrunnen, men i aller høyeste grad til stede, sitter bandet bestående av Rune Dalager, Rolf Paulsen, Torbjørn Kvande, Brage Kristian Einum og Olav Nergård Tørset.

 

Det beste fra to verdener

Konserten byr på ulike varianter med kor og korps, kor og band og bare korps. Repertoaret spenner svært vidt og består av kjente tema fra film-, tv- og musicalverdenen, av både nyere og eldre dato. Det er umulig å la være å smile når korps og kor serverer sanger fra Muppet Show, Monty Pythons Spamalot og Hairspray. Like umulig er det å la være å blir rørt av de mange inderlige balladene - og de enestående soloprestasjonene - fra Les Misérables, Så som i himmelen og Chess. Og pass på! Surn'dalsgospelet kan frelse enhver, når solist Kikki Moe og et begeistret VOX synger Joyful, joyful fra Sister Act 2. Undertegnede er i alle fall helfrelst. Tårer ble felt, stoldansing og nynning var umulig å forhindre, og smilet var aldri langt unna.

Billettsalget har gått unna for alvor de ordinære forestillingene torsdag og fredag. Enda godt er det da at det er satt opp ekstraforestilling lørdag. Her er det fortsatt en del ledige billetter!

Anne Victoria Tønnesen.jpg

Fiolinist Anna Victoria Tønnesen briljerer på tema fra Schindler's List.

Surnadal Hornmusikk Game of Thrones.jpg

Hornmusikken åpner forestillingen med bravur - og fortsetter slik - fra den slående ouverture-potpurrien, via Star Wars til Game of Thrones.

Surnadal Hornmusikk Star Wars.jpg

Øystein Hjelle Bondhus og Signe Lill Aasland-2.jpg

Signe Lill Aasland og Øystein Hjelle Bondhus i "slitsom" duett - sistnevnte med kveldens heftigste skotøy?

Toril Moe.jpg

Toril Moe er solist på Gabriellas sång fra oscarnominerte Så som i himmelen.

VOX Mamma Mia.jpg

Einar Sødergren.jpg