Bedr Bolme 024_1024x928

Meir motorsykkel innom i år

Sindre Romundstad starta Auto R-65 Rindal i 1995 og bedrifta ble as i 2005. - Vi har kunder fra Melhus, Rennebu og Meldal nordover til Sunndal, Halsa og Surnadal sørvestover i tillegg til Rindal. I år har meir motorsykkel vært innom.

Det kunne Sindre Romundstad fortelle da bedriftene i Bolme og Sagene møtte formannskapet på Bolme pensjonat i forrige uke. Auto R-65 Rindal as er på gang som nye medlemmer av Trollheimsporten. De skal få medlemsskap med informasjonsside og den kommer de nærmeste dagene. Det vil Trollheimsporten komme tilbake til. Bli medlem - klikk herAlle medlemmer her!

Merka finanskrisa
Sindre Romundstad (til høyre) er daglig leder og verksmester ved Auto R-65 Rindal as. Under bedriftsbesøket med formannskapet kunne han fortelle at de hadde merka finanskrisa og måtte permittere en kort periode i vinter.

Sindre Romundstad eier i dag 60 prosent i selskapet, mens Arnfinn Fivelstad eier 30 prosent. De øvrige ti prosent er fordelt med fem prosent hver til sønnene Benjamin og Sverke Romundstad.

- Ellers har vi kunder fra Melhus, Rennebu og Meldal i Trøndelag til Sunndal, Halsa og Surnadal på Møre i tillegg til Rindal. Vi driver i et vidt spekter fra motorsykler og gammelt landbruksutstyr til alt i reparasjon, EU-kontroll, service og småreparasjoner for personbil, fortalte Sindre Romundstad.

Godt samarbeid i Rindal
Sjøl har han mesterbrev og i dag er det tre på løønningslista hos Auto R-65 Rindal. - Vi samarbeider godt med de andre verkstedene i Rindal, både når det gjelder utstyr, verktøy og ellers. Vi låner av hverandre og henter deler fra hverandre når det er aktuelt, sa han og kunne legge til at de har merka en viss oppgang når det gjelder motorsykler i år. - Trolig har det sammenheng med at et verksted for motorsykler i Surnadal nylig har sluttet, sa han.

- Det tegner mot et godt år i 2010 og vi prøver å holde oss godt oppdatert når det gjelder alt innen elektronikk og diagnose for biler, som har kommet svært mye i det siste. Det får vi gjennom kjeda vår - Mekonen, fortalte Sindre Romundstad.

På Trollheimsporten
Ellers har jungeltelegrafen vært den beste markedsføreren, men nå vil Sindre og Auto R-65 Rindal as komme på Trollheimsporten med informasjonsside. Følg med i dagene som kommer.

Under ser vi Sindre Romundstad sammen med ordfører John Ole Aspli da formannskapet møtte bedriftene i Bolme og Sagene i forrige uke: