skyttere oslo open

Markerer seg i Oslo

12 av våre lokale ungdomsskyttere deltar i helga på stevner i Oslo. Ikke uventet gjør de sakene sine meget bra, og ligger i toppen av resultatlistene før finaleskytingen starter lørdag kveld og søndag. Fem av skytterne er tidligere Norgesmestere.

Ungdommene representerer både Surnadal skytterlag og Hjelmen skytterlag under de fire ulike stevnene som blir arrangert i Oslo.

Foreløpig hevder skytterne seg i flere klasser:

I stevnet som blir arrangert i Asker, leder Eline Lillegård, etterfulgt av Guro Øie Bævre i juniorklassen. I klassen for eldre rekrutt leder Jorun Snekvik. I stevnet på Oslo østre ligger Ola Mogstad Strand på 2.plass, og i det største stevnet, "Oslo Open", leder blant annet Hjelmen skytterlag lagskytingen foran Surnadal skytterlag på andreplass! Her er det også flere gode individuelle prestasjoner - Guro Øie Bævre leder juniorklassen, tett fulgt av Eline Lillegård. I eldre rekrutt ligger Ivar Waag på delt andreplass.

Finaleskytingen starter lørdag kveld, og fortsetter søndag.

Se resultatlister og mer om konkurransene på www.nordstrandskytterlag.no/osloopen  og www.skytterlag2.no/skytterlagssider/oslo_ostre/resultater/2014/

Foto: Privat