DSC_5819

Annonse:

Mange turister på hotellet i Rindal!

Mange nasjonaliteter er innom Saga Trollheimen Hotel, i sommer har vi passert 20! Noen dager er det 5 og 6 nasjonaliteter, da er det virkelig artig. Rindal ligger i indre Nordmøre og den store turiststrømmen går forbi oss, ute ved kysten. Men det er noen turister som søker opplevelse og overnatting mellom Geiranger/Trollstigen/Atlanterhavsveien og Trondheim. Når de bruker internett, vil også lille Rindal komme frem, men med søke-ordet Trollheimen

Vi prøver å gi dem Trollheimen. Det er vår oppgave, her på Saga Trollheimen Hotel

DSC_5868.jpg

Først å fremst begynner vi på selve hotellet. Der får de spise middager med elg, rein og laks på menyen. Så er det noen som vil se på fotografier fra Trollheimen. Deretter er det andre igjen som vil bli ledet av kjentmann innover Trollheimen. I sommer har vi mange bestillinger med furukjempevandringer med og uten båt.

Det som er viktig er tilgjengeligheten, dvs i første rekke åpent hele tiden, f.eks naturen. Gjestene vil ha friheten til å bestemme når, fordi dee synes de har så knapp tid i Norge. De nyter hver en time på sin rundreise.

Kodelignende forhold som benyttes for internt bruk, med korte og uregelmessige åpningstider, er lite interessant. Ei heller der det blir fortalt at de skal møte opp her og der, har liten appell. De selv vil bestemme om noe er bra eller ikke. Den friheten prøver vi å gi dem her på hotellet. Vi er glade over responsen fra Booking.com, Tripadvisor og Facebook, der de(gjestene) tilsammen gir oss best score av samtlige hotell i 8-10 mils omkrets! Særlig er vi stolte av betjeningen som får 9,6 poeng!

Ellers er det mange spørsmål om alt som skjer i ei bygd Rindal, om historien og om framtidsmuligheter. De(nordmenn) spør veldig mye om vårt sted, men også om andre steder i bygda. Gjestene liker å komme med forslag på hva en kunne ha gjort, hva en bør gjøre osv. Og ofte liker gjestene å fortelle om hva Rindalingene er kjent for, og da er det veldig mye artige historier å høre.

DSC_5797.jpg

Tekst/foto: Morten Gåsvand/Saga Trollheimen Hotel