Picasa

Kafekonsert på skimuseet:

Mange lovende talenter

Både foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og andre møter mannsterkt opp når de håpefulle skal delta på kulturskolekonsert, som på Rindal skimuseum i kveld. Og her var det mange nye talenter å bli kjent med. Noen opptrådte kanskje for første gang, mens andre begynner å scenevante.

På kveldens konsert var det i alt 10 kulturskoleelever som deltok, fra de helt yngste, til de som nesten er for veteraner å regne. Og her dukka det opp mange nye talenter som vi helt sikkert får gleden av å høre oftere. Det var 3 kafékonserter på skimuseet i fjor, og vi som har vært på alle, kan tydelig høre framgang på de elevene som har vært med på flere ganger. Som en tilstedeværende bestefar sa i kveld: Å lære seg å spille et instrument og å venne seg til å opptre for et publikum er noe en har med seg og får glede av hele livet.

 - Og all ære til Kulturskolen og kulturskolelærerne som hjelper disse ungene fram. I kveld var det Alex og Silvio som presenterte sine elever.
Vi gleder oss allerede til neste konsert.
 

Marit Grytbakk og Alex.jpg

Marit Grytbakk og Alex i fint samspill og sang: Tir n'a noir

Samspill.jpg

Brødrene Erend og Andreas Gynnild, sang og gitar, får hjelp av Ingrid Stokke på fiolin og Alex på gitar. Riktig fint var det!

Trekløver.jpg

Så ble vi presentert for denne sjarmerende sangtrioen fra Mo: Hedda Moen Gjerstad, Inga Blomstrand Harang og Eiri Lysø som sang kjente og kjære barnesanger

Uma og Alex.jpg

Vi har en gammel tante som heter Monica. Kjent sang i feiende frisk versjon med Uma og Alex

Knut Erik Fiske Pedersen.jpg

Knut Erik Fiske Pedersen har vært med før, og begynner virkelig å få dreisen på althornet. Han spilte flere låter, m.a Trondheimsnatt, MOT-sangen og Jeg har en drøm

I tillegg spilte Daniel sammen med Alex Bulgarsk sang, men det fikk vi dessverre ikke bilde av.

Til slutt spilte de to lærerne hvert sitt stykke til avslutning, Silvio et stykke av Bach og Alex Brasilians dans fra Vila Lobos.

Vel 40 personer var til stede på kveldens konsert på skimuseet.