Magic of joy Leangen 040520

Mange lokale til start på Leangen mandag

Ny travdag på Leangen i går kveld, mandag. Travløpene går fortsatt uten publikum med strenge smittevern-tiltak. Bare 1 person pr. hest får være tilstede, det for å minske antall personer på banen. Sånn vil det vel fortsette ei tid framover.

Mange lokale hester var på plass i går. Først ute var Danny Delight, eier og trener Irene Løfaldli. Den går stadig jevne fine løp, og i går endte den på 5. plass på tiden 1,18,4 over den lange distansen 2600 meter.

Så var det samme eiers Magic of joy, og den kom på 2. plass på 1,16,0. Kusker for disse to var Per Einar Sørmo og Arve Sjoner.

Så var det Soprano sin tur. Hesten til Stall Sirius hadde ikke startet siden mai i fjor, og den endte som første hest utenom premierekka. Trener er Lars Ole Harang, og kusk var Eirin Bolme.

Myrviks Amor til Einar Mogset var også ute på sin første start på lenge, og den havna også utenom premiene. 

Tre hester fra dalføret var også til start i prøveløp. Det er løp for hester som ikke har startet før, og som må klare et tidskrav for å vise at de er klare for løp. Der ble Ellinor, tilhørende  Petter Baalsrud godkjent med klar margin, gikk 1,21,7. Så der er det bare å melde i løp.

En annen hest fra Stall Nerbu, St. Petter, var uheldig. Den galopperte i mål og ble da disket. Men tidsmessig var den klart innenfor kravet. Den eies av et andelslag, og Lars Olav Lund er treneransvarlig her.

Så var det Solan Borken til Ola Sylte Heggset, men den galopperte og ble disket.