Danny Delight Leangen 140817

Mandagstrav på Leangen

Tre hester fra distriktet stilte til start på Leangen mandag kveld, og alle vartet opp med svære rekordforbedringer. Danny Delight vant sitt løp, mens Lauvås Creon forbedret sin rekord med hele 3,6 sekunder!

Alle de tre hestene som stilte opp fra distriktet her varta opp med svære rekordforbedringer og først av alle var Søyset Krabat i løp nummer 2. Over distansen 1640 meter fikk den en sjetteplass på kilometertida 1.30.5., noe som innebar ei rekordforbedring på nøyaktig 2 sekunder for Lars Bjørn Søyseth sin hest. Per Einar Sørmo var kusken bak.

Så i gårdagens fjerde løp stilte Danny Delight opp også det over distansen 1640 meter. Dette endte med seier til Irene Løfaldli sin hest og kilometertida kom på 1.14.9 som også var 2 sekunders rekordforbedring. Vinneroddsen kom på 14.17, noe som betydde en overraskende seier.

Mandagens femte løp hadde blant anna Lauvås Creon til start og den fikk fjerdepremie. Men rekordforbedringer på 2 sekunder hva er det for noe, tenkte Creonen og den slo til skikkelig med en 3.6 sekunders forbedring og endte opp med tida 1.25.9. for sin eier og kusk Lene Søyseth. Også her var distansen 1640 meter.


Du kan se løpene på www.rikstoto.no
 

Tekst: Arnfinn Løfaldli
Bildet over: Danny Delight tar ledelsen i 4. løp (skjermdump fra www.rikstoto.no)