DSC_0587

Magi i Surnadal Sparebank

I forbindelse med sparebankuken kom Boje, tryllekunstner, og holdt show for både barn og voksne. Noe som virkelig slo an for alle. 

Liv Dalsegg, salgs- og markedsjef, forteller at de har også lørdagsåpent fordi folk har bedre tid og det blir ikke like kaotisk. Det er også bedre å komme på lørdag siden da kommer ikke folk direkte fra jobben, samtidig så har de leid inn Boje for å underholde barna og som en fin avslutning på uken.

Gjennom hele uken har mange vært innom med sparebøssene, og i dag før showet har flere vært innom.  Hvert år bruker de å få inn mellom 400-500 sparebøsser, som er veldig bra.

Sparebanken gjorde det godt da de bestilte ett show med Boje. Showet var en suksess og mange møtte opp på det første showet, og andre showet startet kl 14:00.  Egentlig var det sønnen Brian Hoseth som skulle trylle, men faren tok over da Brian skulle spille KM-finale i fotball i dag.  Boje forteller at hvis det ikke har vært greit for banken at han tok over, ville selvsagt Brian selv holdt showet.

Boje kom til Surnadal i går kveld fra Namsos, og skryter veldig av hotellet vårt i Surnadal. Han beskriver oppholdet som helt fantastisk, og at det er høy standard på mat og veldig god service.  Videre forteller Boje om hvor gøy han syns det er å holde trylleshow. Det så ut som både han og ungene storkoste seg, spesielt da han gjorde feil eller tryllestaven datt fra hverandre.

Etter showet fikk barna mulighet til å holde duen, og også få ballongdyr. 

Søskena Signe (3) og Steinar (5) Stenberg er noen av de som gledet seg til trylleshowet. Steinar håpet at trylletrikset der de deler opp et menneske skulle komme, men skuffelsen var ikke stor siden han fikk være med opp på scenen.  Steinar fortalte også før showet at han sparer penger til rulleskøyter og skøyter til å skøyte på isen i vinter.

Hennie Kvendset Fiske (12) og Synnøve Trønsdal Røen (12) sparer penger til bolig og bil. Da jeg spurte om de har spart mye, kom det et tydelig «Ja!». De som de andre gledet seg også til showet, de ventet seg ikke noe menneskedeling, men håpet på trylletriks med dyr. 

Som sagt var trylleshowet en stor suksess og imponerte stort.  Boje selv syns det var trivelig med stort oppmøte på en liten plass som dette. Han kan også tenke seg å komme tilbake senere å underholde.

DSC_0559
Signe og Steinar med sparebøssene sine.
DSC_0561
Hennie og Synnøve med sparebøssene sine.
DSC_0568
DSC_0576
DSC_0578
DSC_0580
DSC_0582
DSC_0584