MotoX1

Surndal Motocrossklubb melder:

Lyst til å prøve motocross?

Nå er sesongen i gang og Surnadal Motocrossklubb vi vil gjerne ta i mot flere til å prøve seg i denne innholdsrike sporten. Dette er et lavterskeltilbud og vi har utstyr og crosser til alle aldre som vil prøve seg. Du må være fylt 5 år, og oppover er det ingen grense! Her treffer du nye venner, både barn, unge og voksne. Vi tilbyr et godt sosialt miljø, stort engasjement, læring og mestring.

Det er viktig å presisere at det ikke er så dyrt som folk tror. Det spørs hvor mye en satser og det er forskjell fra mosjon til norgesmester. SMXK har plass til alle, og tilpasser treningene etter ferdighetsnivå, slik at alle føler seg trygge og sikre.

Kom innom på en trening. Der finner du en sikkerhetsleder som kan vise deg rundt. Vi trener tirsdager 17:30-21, torsdager 17:30-21 og lørdager 12-16. I tillegg har vi egne teknikktreninger for de som er medlem.

Ta kontakt om det er noe du lurer på. Du finner oss på Facebook, eller du kan ta kontakt med Nina Monsøy på 99721846.

Vi retter en takk til Surnadal kommune, Surnadal Sparebank, Gjensidige, Svorka og Mikkelsen Maskin som støtter oss i vårt arbeid for aktivitet for alle.

MotoX2.jpg

Foto: Surnadal Motocrossklubb

 

Surnadal Motocrossklubb er medlem i Trollheimsporten.