«Svenne» har Tid for hjem

Har du sett Tid for hjem på TV2? Surnadalingen Sven Erik Hoem, også kalt Svenne, har latt seg inspirere av programmet i sitt nyoppstartede firma Tid for hjem AS. Med kreativitet og øye for detaljer tar Hoem samme type oppdrag – og litt til.

Hoem har fagbrev som tømrer og har jobbet i ulike firma i Surnadal i 10-12 år. I tillegg har han utdanning som kokk.

- Det er en uvanlig kombinasjon, smiler Hoem. Han mener allsidigheten og kreativiteten i kokkefaget gir ham evnen til å se nye løsninger i hverdagen som tømrer.  

Etter mange år med ansettelse hos andre firma fikk han tanken om å starte noe eget.

- Jeg trives godt i eget selskap og synes det er helt perfekt å få jobbe uforstyrret.

Det resulterte i det tre uker gamle Tid for hjem AS som eies og drives av Hoem. Navnevalget skal bevisst få tankene over på TV2-programmet, for som han selv sier så holder han på med det samme som den innovative gjengen: alt fra oppussing, til bad og kjøkken, og veranda. Firmaet er registrert med egen regnskapsfører og er snart godkjent våtromssertifisert bedrift. Hoem skal nemlig på første modul av kurs i neste uke og andre modul i løpet av sommeren.

I og med at firmaet er såpass nytt, har Hoem ikke hatt tid til mye markedsføring verken på nett eller papir. Derfor ser han stor verdi i den velkjente jungeltelegrafen.

- Jeg er helt avhengig av et godt rykte, sier Hoem.

Og de gode ryktene har begynt å spre seg allerede. For tiden jobber Hoem med helrenovering av enebolig, og har noen flere oppdrag på blokka. I løpet av årene i bransjen har han allerede satt tydelige spor etter seg, kanskje spesielt i Buhagen. Tar man seg en tur i byggefeltet får man lett øye på Svennes håndverksarbeid, både utenpå og inni husene.

 

Moelven kobberpanel_690x462.jpg

Interiørarbeid med Moelven kobberpanel.

Sven Erik Hoem Tid for hjem ingress_690x462.jpg

Utvendig kledning i MøreRoyal® Brun, et materiale Hoem skryter av, spesielt med tanke på vedlikehold.

 

Hoem forteller at han setter størst pris på å jobbe med interiør. Det å se kreative løsninger, legge flid i detaljarbeidet og være grundig i hver håndvending er viktig for tømreren. Alt blir naturligvis gjort etter forskriftene.

- Man må jo like det for å bli god på det, smiler han.

 

Intet oppdrag for lite

Selv om dagene fort fylles med nye gjøremål ønsker han nye oppdrag hjertelig velkommen. Størrelsen på oppdragene kan spenne vidt, forklarer Hoem. Han understreker at han like gjerne tar på seg små håndverkerrelaterte vaktmestertjenester som renoveringsprosjekter, og definerer seg selv derfor som servicetømrer.

- Mange kvier seg kanskje for å ta kontakt med større firma for å få skiftet en dør eller et vindu, sier Hoem.

- Da er jeg rette mannen.

Hoem har stor tro på at det er et marked for hans type tjenester som småskalafirma i regionen.

- Jeg må finne min plass og jobbe meg oppover, sier Hoem. Med alt nødvendig utstyr bak i firmabilen er han godt rustet til det som måtte komme hans vei. Hoem kan dessuten fortelle om stor positivitet fra folk han har snakket med og ser frem til å ta potensielle oppdrag i Surnadal, Rindal, Halsa, Sunndal og Meldal. Regionen ligger for hans hammer.

 

Trenger du litt Tid for hjemmet ditt? Du får tak i Svenne på 90041927.