Blåtimen

Londonnetter

Wenche Rennan har vært i London. Med seg på turen var naturligvis også fotoapparatet hennes og linsen har sveipet over mange flotte motiv i løpet av de dagene hun var der borte. Noen av bildene har hun sendt til Trollheimsporten. Kanskje reisebrevet hennes trigger reiselysten for noen?

Noen netter i London gjør godt for en anglofil, eller to. Lukta av London, lyden av London, inntrykk av London, maten, Pub’n og klærne i London….ja, det er godt å få med seg disse tingene en gang i blant. No vet undertegnede, av erfaring, meget godt at England er så uendelig mye mer enn den store byen ved elva. Men for oss som trives i det stille norske fjellet, stortrives av og til i larmen fra gatene i travle London. Kontraster er herlige, både i farger, mennesker og ikke minst land og by.

For kontrastene er sannelig store fra den lille perlen Bjørnli Haveby til den store, litt uslepne diamanten London!! En smaksrik kontrast som gjør godt for både øye, ganen, humøret og kreativiteten. Dog kanskje ikke for lommeboka….Mange drar dit no når flya går direkte til den grønne øy fra Værnes (når ikke islendingene sender svarte skyer over oss…..). Har du ikke vært der enno, så kan du få noen glimt fra kveldsmørket i London her….og noen glimt fra dagslyset i London på Wenche’s hjørne på meldal.no.

Har du ikke reist enno, så ha en god tur – når du engang drar !

Hilsen Wenche Rennan som trives i London

Flere bilder finner du på hjemmesiden hennes.

Blåtimen
Pink
Tower-Bridge-London
Kraner
Stille-natt
Picadilly-street