Langrenn_1979-1

Edgars fotoarkiv fortsetter fra 6. januar 1978

Lokalkretsrenn i 1978

 
Edgars fotoarkiv 1 finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk  når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv 2011. Denne julegrantenninga fra 1977 finner du under Edgars fotoarkiv 2!
 
(5.1) Startnummer 93 er identifisert.
 
Edgar Kattem fortsetter friskt i det nye året med å sende oss flotte bilder fra "gammel-tiin". Her fra skirenn fra 1978.
Her er noen bilder fra negativer som ikke har sett dagens lys på minst 25 år! Bildene er fra lokalkretsrenn på Skogsletta 15. januar 1978. Fann noen gamle konvolutter med glømte negativer under et forsøk på rydding i romjula. Kombinasjonen samler og rotekopp er ingen god kombinasjon - det vet jeg det meste om! Mangt en ikke har sett på lang tid kan dukke opp når en beveger seg inn i grenselandet mellom opprydding og arkeologi.
  
Jeg vet ikke så mye om motivene på disse negativene, men jeg har ikke hatt så forferdelig stor fantasi når det gjelder å knipse bilder. Jeg har stått ikke så langt unna ei furu i nærheten av Skogsletta. Så har jeg knipset en hel 36-bilders film. Furua er med på stort sett alle bildene, men med forskjellige løpere foran. Problemet er er at jeg kjenner ikke att så mange av dem, så jeg må velge ut bilder av dem som jeg mener å kjenne.
  
Det eneste jeg har notert fra dette foto-oppdraget er at det var svært glatt å kjøre oppover til Skogsletta, og like glatt å kjøre ned til Tidens Krav-kontoret med film og resultater etterpå. Om jeg bommer med navn på løperne så håper jeg å bli rettet!
 

 
Fra starten ved Skogsletta. Jon Trønsdal sender løperne avgårde.
Kan det være Trond Kirkholt som står med startnr. 92?
Kjenner noen flere personer på bildet?
(5.1) Lisbet Evjen melder at startnummer 93 er Gunnar Halgunset.
 

Er ikke dette en ungdommelig utgave av feiar'n vår?
Og jeg som har kuttet bort begge skituppene til Rune Kirkholt da jeg fotograferte.
Om jeg treffer Rune på ski att, så skal jeg ta et nytt bilde og få med hele skia!
 
Innsatsen skulle tyde på at dette er Ola Langli.
 

Dette er vel Signe Anita Helgetun?
Som vi ser, Eide-staven var fortsatt i bruk i 1978.