Kristin Betten_450x299

Lokal blogger i "Sanselig sommer"

"Sanselig sommer" er en hyllest til sommeren, med vakre bilder og herlige sommeridéer, fra de mest inspirerende interiørbloggerne i landet. Kristin Betten (bildet) fra Bøfjorden er en av dem som er utvalgt til å bidra i boken.

Nettsiden til interiørmagasinet "Vakre hjem og interiør" skriver dette om boken:  Sanselig sommer er en hyllest til sommeren, med vakre bilder og herlige sommerideer. Gå på oppdagelsesferd i eventyrlige hager, vakre rom og herlige sommerhjem, og drøm deg bort til deilige, late sommerdager. Fotograf og skribent Franciska Munck-Johansen, som vi kjenner fra hennes mange vakre bilder og artikler samt bloggen Franciskas Vakre Verden, står bak boken. Den inneholder et utvalg av hennes beste sommerartikler, i tillegg til vakre bilder og ideer fra utvalgte interiørbloggere. Boken er på 200 sider med mer enn 450 fargebilder i flott kvalitet.

En av de som ble utvalgt til å bidra i boken er Kristin Betten fra Bøfjorden. Hun står bak interiørbloggen Kristins hus. I boken har hun fått to hele sider med bilder og tekst fra sitt hus og sin uteplass. 

- Redaktøren for boken gikk ut tidligere i år, og oppfordret alle bloggere til å være med i en konkurranse som gikk ut på å  sende inn de beste sommerinteriør/hage/uterom-bildene sine. Samt å skrive en liten tekst om hva vi synes var det beste med sommeren, og hva som var sommer for oss. Jeg sendte inn noen bilder fra i fjor, og var så heldig å bli plukket ut. Det var både overraskende og litt rart. Og jeg må si; boken ble både større og finere enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg er svært glad og ydmyk over å ha blitt en del av denne fine boken. Og litt stolt, sier Kristin Betten.
 
Boken koster 399,- og kan bestilles her