Bilde0440_500x375

Loffejooon på lufta!

- Hei, i kveld kjem Trollheimsporten på Radio Nord-Salten! Det er Loffejooon som er på telefonen fra Engavågen i Nordland. Han fortel at denne nokså vide lokalradioen skal ha en prat med han på direkten mellom klokka halv tolv og tolv i kveld. Da skal også Trollheimsporten og Loffejooons beretninger her bli nemnt! Se nedafor hvordan du kan høre dette!

Radio Nord-Saltens nettradio finner du på internett  her, og viss ikke Loffejooon får noe oppdrag fra AMK-sentralen, så kan du høre han og hva han sier om Trollheimsporten i kveld!

Klikk på Radio Nord-Salten!

John Storholt kan ellers fortelle at været i Engavågen er helt topp: 24 grader under kjøringa sist natt, 25 - 30 grader i de siste to dagene. I dag bada han for første gang i sjøen, og det var ikke så verst! Loffere er jo ikke så kjent for sin badeaktivitet, så omgivelsene satte trolig pris på dette, antyder han.

Ellers forteller han at det kan være vanskelig å sove, når det i tillegg til varmen er sol på ene kanten og måne på den andre også om natta!

 

Nå har John vært på lufta, og Trollheimsporten vart behørig omtalt, og adressa gjentatt flere ganger.   Rekner med økning av lesere nordaførr  i kveld!

Takk John!

Du finner Loffejooons reisebrev her!