Løypenett takk

Løypemeldinger sesongen 2012

Skisesongen er nå slutt i låglandet, Dermed er også oppkjøringa av løypenettet så godt som slutt. Du kan lese om føreforholda i Helgetunmarka på helgetunmarka.com. Nedafor kan du lese sesonghilsen fra Turstigruppa i Rindal, og vi ber dere særlig merke dere gironummeret for støtte til løypeoppkjøringa!

LØYPEMELDINGER – OPPSUMMERING OG TAKK.


 

Skisesongen er nok slutt for de fleste og det er på tide å ta en liten oppsummering av sesongen.

Tråkkemaskina ble kjørt første gang 10.desember og etter den tid er det blitt kjørt spor i lysløypene og Furuhaugmarka hver uke. I tillegg har grunneierlag og velforeninger kjørt i Helgetunmarka, Tørsåsen/Nordmarka og Haugen/Rørdal/Garbergfjellet.

Det er også kjørt skuter med sporlegger i flere andre områder av kommunen.

 

En stor frivillig innsats blir lagt ned for å holde løypene åpne. I vinter har vi ikke hatt værgudene på vår side, men vi håper at dere som brukere har hatt brukbare forhold.


Turstigruppa vil med dette takke alle som har jobbet med løypekjøring. En stor takk også til Trollheimsporten (v/Ole T) som har informert om forholdene foran hver helg.


 

For å få dette til å gå rundt økonomisk, er vi avhengig av både kommunalt og frivillig støtte.

Rindal kommune bidrar med kr 80.000 til oppkjøring av skiløyper og noe av dette fordeles på tre andre aktører som kjører skiløyper; Helgetunmarka grunneierlag, Tørsåsen Vel og Rørvatnet Vel.

I tillegg har Turstigruppa sendt ut en giro slik at det er mulig for alle å gi et frivillig bidrag.

Pr i dag er det kommet inn ca 30.000 på disse giroene. Takk til alle som har betalt.


Det er fortsatt mulighet til å støtte oss ved å benytte gironummer 4111 14 29772


 

For Turstigruppa

Harald Solvik