Mandag
Mandag Lett snø
-8°
Lett snø
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Lettskyet
-8°
Lettskyet
Flau vind
Kjøring av løypenett Tjønna 2019 - rød og blå løype - med retningspiler

Rindal IL melder:

Løypekjøring rundt Tjønna

Snøen har lavet ned i et par døgn, og endelig er skisesongen i gang! Løypene ved Tjønna har blitt kjørt med skuter og rull de to siste kveldene, og torsdag blir det kjørt med maskin.

Status på løypekjøring finner du her.

Nå som ny lysløype og nye traseer er på plass (med unntak av noen få lyspunkt i nyrunden øst for Gråkallen), vil det i år bli kjørt løyper etter et nytt fast mønster. Dette i motsetning til forrige vinter, da det var «rimelig kaos» for de som prøvde seg på de nye løypene. Løypekartet viser hvordan det vil bli kjørt og med løyperetninger. Kartet finner du også her.

Helt nytt av året er det at vi nå snur løpsretning og skal begynne å gå på ski rundt Tjønna motsols! Vi vet, gammel vane vond å vende, men vi har kommet frem til at dette er den beste måten å utnytte de nye løypene på. Det vil etter hvert komme opp skilt som viser retning.

Blå løype er ca. 1,8 km og er i praksis den samme runden som grusastien rundt Tjønna. En veldig lett og fin runde som passer alle aldre og nivå.
Rød løype er ca. 6,1 km og består av hele løypenettet med alt det har å by på av utfordringer, en veldig variert løype og delvis med tøffe stigninger. De som velger blå løype kan naturligvis velge å ta med utvalgte bakker underveis.

Til slutt ønsker vi alle velkommen til de nye løypene rundt Tjønna. Vi oppfordrer også alle til å benytte løypene med ski på beina, og ikke til fotturer.

God skitur!

Tips en venn Skriv ut