Tirsdag
Tirsdag Skyet
16°
Skyet
Flau vind
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Laber bris
Lina roindt 1, ingress, 3 gutar

Rindal IL melder

Litj-lina som aleneløp, på nytt

Litj-lina avholdes i perioden fra torsdag 28.05. kl. 15.00 til tirsdag 02.06. kl. 21.00. Kort forklart er «aleneløp» at du kan gå/løpe når du vil i nevnte periode, og tar egen tid. Litj-Lina er 2,9 km med start og mål ved Torshall, etter en runde om Rinnvollen.

 

LITJ-LINA SOM «ALENELØP» PÅ NYTT

Terminlista for mosjonsløp, har ennå ikke normalisert seg, og etter mange positive tilbakemeldinger, arrangeres Litj-Lina som «aleneløp» på nytt. Det er kommet lettelser i friidrettens smittevernregler siden forrige gang, men vi må påse følgende:

AVSTANDSREGELEN PÅ 1 METER gjelder fortsatt. Og dessuten, det kan ikke være flere enn 10 som starter samtidig.

Avholdes i perioden fra torsdag 28.05. kl 1500 til tirsdag 02.06. kl 2100.

Kort forklart er «aleneløp» at du kan gå/løpe når du vil i nevnte periode, og tar egen tid.

 

Litj-Lina er 2,9km med start og mål ved Torshall, etter en runde om Rinnvollen. Vi ønsker å nå alle, fra konkurranseløpere til spasertrimmere. Begge gruppene var godt representerte i det første «løpet», og mange midt i mellom. Forrige gang deltok 63. Snittet de 7 forrige år, har deltakerantallet ligget på 42, men da som ordinær fellesstart. Tydelig at «aleneløp»-konseptet fenget. 

 

Skjermbilde Lina roindt.png

 

Som en ekstra motivasjon setter vi opp uttrekkspremier. Vi var positivt overrasket over hvor mange som betalte inn den «friivillige» startkontingenten. Vi øker derfor fra ett til to gavekort på kr 500,- fra Sport1, som trekkes blant deltakerne. Vi beholder samme sats som sist, kr 50,- for en person, samme sats også for en familie. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett).

 

De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost tbolme@mbotten.no med: Tid eller Fullført, navn og dato. Sper man på med et bilde av ei klokke, så er det bra. Tid kan også registreres gjennom treningsappen Strava eller en annen treningsapp.

 

Det er svært viktig at alle som ønsker å delta, leser nøye igjennom informasjonen som ligger på Rindal IL Friidrett sine hjemmesider

 

Lina roindt 3 gutar.jpeg

Tre gutter som håper på bedre vær neste gang. Foto: Tor Jarle Bolme