IMG_4496

Litj-Lina - aleneløp med 61 deltakere

Litj-Lina (2,9km) har vært arrangert som det første løpet i Rindal Løpskarusell i 7 år tidligere. På grunn av smittevernrådene kunne det ikke arrangeres som fellesstart i år. 

Derfor kunne deltagerne gå/løpe når de ville, innenfor en periode på 5 dager, der man tok tiden sjøl og som ble rapportert til arrangøren. Dette må ha truffet en nerve, for aldri har det vært flere deltakere med til tross for at værgudene gjorde sitt beste for å ødelegge. Blant annet benyttet 16 av deltagerne snøværet i går, til å delta.

Alfabetisk resultatliste er lagt ut på Rindal Friidrett sin Facebookside. Det kan ha vært svikt i rapporteringen, slik at alle må sjekke om man er blitt registrert.

Avventer med trekningen av gavekortet på kr 500,- fra Sport1 til i ettermiddag, slik at man får gjort eventuelle korrigeringer. Vinneren blir publisert på nevnte på Facebookside.

Mange av deltakerne gikk, mens andre løp for å «perse». Erik Løfald var raskest, han løp på 9,08, 7 sek under hans egen offisielle løyperekord.

Normalt vil det andre løpet i Rindal Løpskarusell, være rundt Tjønna 12. juni. Men det ser ut til at det ikke vil bli arrangert vanlige mosjonsløp/gateløp på lang tid, så det er mest sannsynlig at Litj-Lina vil bli arrangert som «aleneløp» på nytt om 3 uker.


Tekst/foto: Rindal IL