Brødrene Larsen og TrondheimSolistene 6

Leverte som forventet

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene serverte musikalske prestasjoner av ypperste klasse da de stod på scenen i Storstuå fredag kveld. At fredagens konsert svever blant tidenes topp ti, er ikke noe kulturhusleder Karstein Telstad legger skjul på.

I forbindelse med den nyutgitte plata, inntok brødrene Gjermund og Einar Olav Larsen scena på kulturhuset fredag kveld sammen med TrondheimSolistene. Der møtte de en nærmest fullsatt sal med store forventninger som resultat etter deres tidligere prestasjoner. Å imponere greide de også denne kvelden, og publikum svarte med jublende applaus og trampeklapp. 

Også kulturhusleder Karstein Telstad var svært fornøyd. - Jeg har jo egentlig ingenting å si i kveld, sier Telstad da han kommer på scenen for å takke for Surnadalsbesøket, før han fortsetter: - Etter dette er jeg helt målløs. 

TrondheimSolistene måtte innrømme at Telstad hadde et godt poeng da han stilte spørsmål om det i det hele tatt var mulig å toppe en slik forestilling. Hva blir det neste? 

IMG_9292.png
Karstein Telstad deler ut boka "Hans Hyldbakk: Samtale med ein 100-åring" som takk for besøket.  "Disse visner ikke like fort som blomster!" Brødrene forteller at de har tilbragt en flott dag i Surnadal sammen med TrondheimSolistene, med blant annet besøk på Kleiva, og bakels å græt. "Det har virkelig vært stor stas å få spille i Surnadal. Neste gang blir vi gjerne hele helga," smiler de.

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene 8.png
Ekstranummer på ekstranummer ble det, og surnadalingen Anders Larsen fikk med søskenbarna på Ørsalpols.

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene 2.png

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene.png

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene 7.png

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene 5.png

Brødrene Larsen og TrondheimSolistene 3.png