Leangen 110520

Leangentrav mandag

Mandag kveld var det ny travdag på Leangen. Bare en lokal hest stilte til start i løp, Odins Blessa til Nils Stokke. Den kom på 7. plass på tiden 1,30,2. Var litt uheldig underveis i løpet og ble dratt bakover av en sliten konkurrent. 

Mandag kveld var det ny travdag på Leangen. Bare en lokal hest stilte til start i løp, Odins Blessa til Nils Stokke. Den kom på 7. plass på tiden 1,30,2. Var litt uheldig underveis i løpet og ble dratt bakover av en sliten konkurrent. Men da åpningen kom på oppløpet så spurta ho fort, og knep den siste premien. Formen peker oppover.

Ellers så var det to lokale hester med i prøveløp. Der gjorde 3-årige St.Petter et flott løp på 1,36,9 med Inge Melby i sulkyen. Da er den klar for løp, og det vil skje allerede f.k. mandag. Eiere der er Stall Trollheimen, og der er det tre andelseiere. Det er Petter Baalsrud, Ellinor Trønsdal Lund og Lars Olav Lund, samt Magnhild Bakk og Elmer Talgø.

4 år gamle Svartemaja til Mads Løfaldli var også med i prøveløpet, men ho gjorde seg bort på et par galopper, så den ble ikke godkjent for løp. Da er det bare å prøve på nytt igjen.
 

Du kan se løpene fra Leangen på www.rikstoto.no

 

Tekst: Mads Løfaldli
Bildet: Skjermdump fra www.rikstoto.no