Lattergaranti i Bøfjorden

Tradisjon tro blir det påskerevy i Bøfjorden i år også. Tirsdag 31. mars braker det løs for revyen som har fått navnet "Vadesålekt". Trollheimsporten var til stede under generalprøven, og kan garantere at du får deg en skikkelig latter! 

"Vadesålekt" er et dialektord fra Surnadal, som kan oversettes med "Slettes ikke".

Gode tekster, klare poeng og en fin kombinasjon av humor og alvor er det som i hovedsak preger revyen. Gjengen på scenen består av en god blanding av erfarne skuespillere, med Johnse Sættem i spissen, og flere unge skuespillertalenter, der spesielt Lars Settemsdal utmerker seg. Sistenevnte viste gjennom solide sang- og skuespillerprestasjoner, at det gror godt i revymiljøet i Bøfjorden.

revy3.jpg
Lars Settemsdal, Gunhild Bøklep Bøe og Hildegunn Bøe

Uten å avsløre for mye, kan vi røpe at kommunepolitikerne får passet sitt påskrevet. I tillegg er revyen innom privatisering av veier, nedlegging av skolen i Bøfjorden, kommunesammenslåing, eiendomsskatt og interne godbiter fra bygda. 

revy2.jpg
Mari Bøe forsøker å lære sin mor, Gunhild, å bruke ipad. Det er lettere sagt enn gjort. LOL.

Det er vanskelig å trekke frem et soleklart høydepunkt, men Hildegunn Bøe sin personlige betraktning av å leve sammen med en bonde må likevel nevnes. Her er det nok mange som kjenner seg igjen! Nevnes må også Gunhild Bøklep Bøe sin selvskrevne monolog om livets opp- og nedturer. Godt skrevet, og godt fremført! I tillegg leverer som vanlig Johnse Sættem høyt revynivå. Han eier rett og slett scenen. År etter år. Imponerende!

revy johnse.jpg
Johnse Sættem 

Bandet, som består av Per Jarle Riksheim, Arthur Snekvik, Tore Settemsdal og Kristen Røe, valset knirkefritt gjennom forestillingen og sørget for skikkelig revystemning i Bøfjorden grendahus.

Kort oppsummert: En morsom bygderevy av en dyktig og sjarmerende gjeng bøfjordinger. Vel gjennomført!

I tillegg til premieren tirsdag 31. mars, er det forestilling onsdag 1. april. Begge kveldene starter revyen kl 19.00. Billetter kan kjøpes ved inngangen, eller ved å ringe tlf 466 97 660. Billettpriser: Voksne 200,- Barn under 12 år: 100,-

Du går væl ikkje glipp tå årets revy i Bøfjorda? - Nei, vadesålekt!

Løp og kjøp!

revy14.jpg
Kommunestyremøte i Surnadal. Rådmann Knut Haugen vikarierer for Nyheim.

Klikk bildene større, og for å se de i serie. Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

 

johnse sættem
Johnse Sættem
revy mari bøe
Mari Bøe
revy1
Hildegunn Bøe, Lars Jonas Settemsdal og Gunhild B. Bøe
revy11
Eirik S. Johnsen og Johannes H. Johnsen
revy12
Hildegunn Bøe og Per Jarle Riksheim
revy15
Revysjef Hildegunn Bøe
revy16
Lars Settemsdal og Mari Bøe
revy17
Gunhild B. Bøe og Lars Jonas Settemsdal
revy4
Johnse Sættem og Johannes H. Johnsen
revy5
Gunhild og Hildegunn på salg
revy6
Johnse imponerer stadig
revy7
Lars og Mari
revy9
Flott monolog av Gunhild B. Bøe
vidar henden
Vidar Henden