Lanserer Surnadalskortet

Fotballgruppa i Surnadal IL har inngått en avtale med ni lokale bedrifter, som alle er en del av nyheten "Surnadalskortet". Fordelskortet gir inngang til alle kampene på Syltøran stadion i tillegg til svært gode rabatter hos medlemsbedriftene. Dette er ikke bare en vinn-vinn situasjon, men vinn-vinn-vinn-vinn, sier Øystein Bondhus og Jon Magne Helgetun. 

Surnadalskortet har som intensjon å glede både lokale innbyggere, lokal handel og fotballgruppa. Kjøper du deg et kort vil det i tillegg til å sikre deg inngang til alle kampene på Syltøran stadion gi deg rabatter hos medlemsbedriftene Ivar Øverlie AS, Eurosko, Notabene, Intersport, YX, Expert, Kløppar`n, Diamant AS og Sæterbø hus og hage (Skei fargehandel). 

- Dette er et godt tilbud til alle surnadalinger uansett om du er fotballinteressert eller ikke, og et prosjekt som mange vil tjene på. Vi som fotballgruppe vil tjene på salg av fordelskortene, bedriftene vil få mersalg og mindre handelslekkasje og kundene vil spare penger på rabatter hos bedriftene. I tillegg er det mulig for lagene i fotballgruppa å tjene noen kroner på salg av kort, og få 10% av summen som fotballgruppa sitter igjen med. Det er penger som for eksempel kommer godt med om laget skal til Norway Cup. Det er altså en typisk vinn-vinn-vinn-vinn situasjon, smiler Bondhus og Helgetun som står bak prosjektet.

Fordelskortet gjelder for kalenderåret 2017 og vil koste fra 900 kroner - avhengig av hvor mange kort man kjøper. Ved kjøp vil du få spørsmål om du ønsker å støtte fotballgruppa generelt, eller et bestemt lag i SIL fotball. Du vil få et kort som er personlig og som må fremvises ved kjøp hos medlemsbedriftene og på Syltøran stadion. 
 

surnadalskortet lansering.jpg
Spiller på samme lag: Øystein Bondhus (SIL fotball), Nina Thøgersen (Eurosko), Torill Røv (Diamant AS), Jo Kvande Hansen (Intersport), Audun Moen Skei (Expert) og Jon Magne Helgetun (SIL fotball).

Positive bedrifter
Bedriftene fotballgruppa ha tatt kontakt med har vært positive, og Bondhus håper og tror at dette er et prosjekt som vil bli videreført med nye bedrifter og nye rabatter neste år. 

- Vi håper på å få i orden nye avtaler for 2018 i god tid før jul. Det vil i så fall være en perfekt julegave, smiler Helgetun. 

Daglig leder i Diamant AS, Torill Røv, var den første til å inngå et samarbeid med Surnadalskortet. 

- Jeg synes dette var spennende, og bestemte meg raskt for å bli med. Jeg kan ikke se at vi har noe å tape, og håper at vi oppnår både mersalg og mindre handelslekkasje til andre butikker og netthandel. Vi kan friste med 20% rabatt på alle ordinære varer til kunder med Surnadalskortet, sier Røv.

Medlemsbedriftene gir følgende rabatter til alle med fordelskortet:

  • Syltøran stadion: Fri inngang til alle hjemmekamper for alle lag
  • Intersport: 25% avslag på fotballutstyr og 15% avslag på tekstil og sko (gjeld lagerførte varer) 
  • Ivar Øverlie AS: 20% avslag på klokker, komplett brille (glass og innfatning), solbriller og kikkerter.
  • Expert: 10% avslag på alle hvitevarer (av ordinære priser)
  • Diamant AS: 20% avslag på alle ordinære varer
  • Eurosko: 20% avslag på alle ordinære varer 
  • YX Surnadal: 20% avslag på bilvask og mat
  • Sæterbø hus og hage (Skei fargehandel): 20% avslag på hobbyavdelingen og på 3-litersbokser med Gjøcomaling (av ordinære priser). 
  • Kløppar`n: 20% avslag på alle produkt
  • Notabene: Maksrabatt (12,5%) på alle boknyheter 

Surnadalskortet kan du kjøpe her eller ta kontakt med fotballgruppa som vil sitte utenfor REMA 1000 på AMFI Surnadal over påske. 

surnadalskortet_690x433.jpg
Kortets framside